Redactia.ro
Home » Știri » Cazul din Caracal. Detalii șocante găsite în telefonul lui Dinca

Cazul din Caracal. Detalii șocante găsite în telefonul lui Dinca

Cazul din Caracal. Detalii șocante găsite în telefonul lui Dinca

Detalii șocante găsite în telefonul lui Dinca. La patru luni de la izbucnirea cazului Caracal, anchetatorii au descoperit informații șocante pe telefonul lui Gheorghe Dincă.

Cazul din Caracal. Detalii șocante găsite în telefonul lui Dinca

Gheorghe Dincă a participat la percheziția informatică, ce s-a făcut asupra unui telefon mai vechi găsit în casa sa din Caracal. Suspectul în vârstă de 66 de ani a fost prezent când anchetatorii încercau să găsească detalii în agenta telefonică pentru a afla dacă Dincă a acționat singur sau a avut complici. De asemenea, anchetatorii încercau să afle ce legături are acesta cu persoanele pe care avea salvate în agenda telefonică.

Dincă avea fotografii incedecente cu minore

Potrivit RomâniaTv.net, procurorii vor să refacă fiecare mișcare a lui Gheorghe Dincă, cu cine a vorbit, ce a vorbit și de ce. Conform unor surse din anchetă, într-unul din telefoanele suspectului, ar fi fost depistate peste 30 de convorbiri avute cu puțin timp înainte ca Alexandra să fie răpită.

Se pare că printre numerele apelate ar fi fost numărul șefului de la Serviciul Permise Olt, iar discuțiile s-ar fi rezumat la vânzarea unui teren. Dincă avea și alte cartele prepay pe care folosea adesea, dar și un laptop, unde anchetatorii au găsit imagini indecente cu minore.

După terminarea percheziției informatică, Dincă a fost scos repede și ascuns minute bune în spatele unei mașini, până a fost urcat în dubă.

Au fost descoperite noi probe în pădurea din Caracal. Rămășițe osoase sunt trimise la D.I.I.C.O.T

În urma unui apel prin 112, criminaliștii au descoperit în liziera pădurii din Caracal, de unde au mai fost ridicate rămășițe umane la indicațiile lui Gheorghe Dincă, câteva fragmente care par a fi osoase. Acestea vor fi trimise la D.I.I.C.O.T.

În urma unui apel prin 112. polițiști criminaliști și de investigații criminale s-au deplasat la fața locului. Au fost ridicate fragmente mici, posibil osoase, acestea urmând a fi înaintate către D.I.I.C.O.T, în vederea continuării cercetărilor”, a precizat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al. Inspectoratului de. Poliție. Județean. Olt.

În aceeași pădure, au fost găsite anterior, rămășițe umane. Probele vor fi trimise la. INML, pentru a se stabili dacă acestea sunt de natură umană sau de natură animală.

Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, sunt cele două fete dispărute după ce s-au urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă. La începutul lunii iulie, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani a fost arestat după ce a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete.

Citeste si:Cazul din Caracal. Au fost descoperite noi probe în pădurea din Caracal. Rămășițe osoase sunt trimise la DIICOT

Loading...