Redactia.ro
Home » Breaking News » Cazul din Caracal. Elena Dincă cercetată pentru complicitate la omor

Cazul din Caracal. Elena Dincă cercetată pentru complicitate la omor

GALERIE FOTO (2) Cazul din Caracal. Elena Dincă cercetată pentru complicitate la omor

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală în cazul de la Caracal pentru complicitate la omor, pe numele Elenei Dincă, soția lui Gheorghe Dincă.

Cazul din Caracal. Elena Dincă cercetată pentru complicitate la omor

Potrivit șefului DIICOT, Felix Dănilă, s-a extins o cercetare penală pe numele soției lui Gheorghe Dincă, pentru complicitate la omor, după ce mama ce mama Luizei Melencu a sesizat lucrul acesta.

În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem şi pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracţională a numitei Dincă Elena, soţia inculpatului”, a spus Bănilă.

În data de 2 septembrie, urmărirea penală a fost extinsă pentru două infracțiuni de profanare de cadavre.

DIICOT a cerut informații din Italia și din SUA

Felix Bănilă a declarat la începutul lunii august, că procurorii au cerut un ordin european de anchetă pentru Italia. De asemenea, procurorii DIICOT au dispus comisie rogatorie către autoritățile din SUA, pentru a găsi posibilele activităție ale lui Dincă.

Confirmăm emiterea în 7 august 2019 a unui ordin european de anchetă către autorităţile judiciare din Italia, pentru obţinerea informaţiilor necesare, precum şi dispunerea unei comisii rogatorii către autorităţile judiciare din SUA la data de 26 iulie. În 6 august s-a dispus comunicarea datelor privind existenţa conturilor bancare a datelor, privind veniturile şi tranzacţiilor imoblizare, conturile societăţilor comerciale deţinute de inculpat, de soţia sa, fiica sa, cei trei fii, de ginere”, a declarat şeful DIICOT.

Pe 14 august 2019, cele 4 autovehicule ale suspectului de 66 de ani, au fost indisponibilizate.

Gheorghe Dincă a fost audiat aproximativ 11 ore

Gheorghe Dincă a fost audiat, joi, timp de peste zece ore la sediul IGPR. Suspectul de 66 de ani și-a schimbat declarațiile în timpul audierii.

Potrivit avocaților celor două familii, Dincă nu a fost cooperant și uneori a devenit și nervos. Această primă audiere a avut loc în prezența celor doi avocați ai familiilor celor două victime, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.

Avocații au declarat că Gheorghe Dincă s-a contrazis în declarații și la unele întrebări a preferat să nu răspundă. După terminarea audierii, bărbatul de 66 de ani a fost dus înapoi în Arestul Poliției Capitalei. Acesta a fost mutat pe o perioadă nedeterminată, inițial, el fiind plasat în arest preventiv la IPJ Olt.

Citeste si:Cazul din Caracal. Dincă recunoscut de mai mulți părinți din Craiova, după ce a încercat să le răpească fetele

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: