Redactia.ro
Home » Breaking News » Cazul din Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu vrea expertiza internațională

Cazul din Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu vrea expertiza internațională

GALERIE FOTO (4) Cazul din Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu vrea expertiza internațională

Cazul din Caracal. Familia Alexandrei Măceșanu vrea expertiza internațională. Familia Alexandrei aduce acuzații grave polițiștilor de la IPJ Olt.

Familia Alexandrei Măceșanu vrea expertiza internațională

Rudele Alexandrei sunt revoltați de faptul că, deși tânăra a sunat la 112 pentru a cere ajutor, polițiștii au trecut în fișa de evenimente că adolescenta a plecat în mod voluntar de la domiciliu.

Acest fapt este contrazis de spusele suspectului care a mărturisit că Alexandra a fost răpită, sechestrată, violată, apoi ucisă. Anchetatorii încă nu au descoperit cui îi aparțin fragmentele de oase găsite într-o lizieră de lângă Caracal.

Alexandru Cumpănașu susține că bărbatul de 66 de ani a fost capabil să acționeze lejer fiind ajutat de haosul de la IPJ Olt.

De asemenea, unchiul Alexandrei a postat o fișă de eveniment a MAI din data de 25 iulie, în care se observă că anchetatorii au scris că fata a plecat de bunăvoie de acasă.

Cumpănașu amenință că va apela la o expertiză separată de cea a procurorilor DIICOT:

„Eu nu cred că este criminalul Alexandrei, dacă Alexandra a decedat. Nu cred că un om ca Dincă ar fi stat pasiv când a surprins-o pe Alexandra și a făcut liniștit focul în casă și a ars-o, iar apoi a pus peste cenușă inelul ca să fie proba că el a ucis-o. Eu susțin că Alexandra, dacă a decedat, nu a decedat acolo. Cum ar putea cineva să stea nepăsător ca să știe că a sunat la poliție și să nu facă nimic. Ori știa că avea protecție, ori a fost luată de acolo. Trebuie să vedem dacă sunt toți dinții Alexandrei, să vedem dacă i-au fost extrași dinți și puși acolo, sunt multe lucruri neclare.”, a spus Alexandru Cumpănașu. Am înţeles că 30 de zile durează. Apoi mergem la DIICOT să primim o ordonanţă şi apoi mă prezint la IML cu aceasta ordonanţă ca să primim rămăşiţele, să facem propria noastră expertiza internaţională”.

Avocatul familiei Luizei se teme pentru viața suspectului

Tinel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat că se teme pentru viața lui Ghoerghe Dincă, chiar daca acesta se află în spatele gratiilor. Mai mult decât atât, avocatul se declară nemulțumit de felul cum tratează autoritățile acest caz.  Anchetatorii nu au dat niciun răspuns în legătură cu rămășițele găsite în pădurea de pe lângă Caracal.

Curtea lui Gheorghe Dincă, curătață cu un excavator

Anchetatorii au reluat căutările în curtea lui Dincă. Aceștia vor să afle dacă vor sparge sau nu gropile de ciment, cu un excavator. Autoritățile vor interveni cu o aparatura specială cu care vor scana solul până la patru metri adâncime.

Miercuri va fi aduc un scanner care va verifica fiecare zonă ce se află sub pământ.

Citește și:Cazul din Caracal. Gheorghe Dincă va reveni astăzi la locuința sa din Caracal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: