Redactia.ro
Home » Breaking News » Cazul din Caracal. Raport final INML- Fragmentele osoase sunt de origine ANIMALĂ

Cazul din Caracal. Raport final INML- Fragmentele osoase sunt de origine ANIMALĂ

Cazul din Caracal. Raport final INML- Fragmentele osoase sunt de origine ANIMALĂ

Fragmentele osoase sunt de origine ANIMALĂ. Oasele descoperite în locuința lui Gheorghe Dincă și cele excavate din curtea sa din Caracal sunt de origine animală.

Cazul din Caracal. Raport final INML- Fragmentele osoase sunt de origine ANIMALĂ

Potrivit raportului final dat de Institutul. Național de Medicină Legală. Mina. Minovici, fragmentele osoase găsite în curtea si casa lui Dincă, sunt de origine animală. Dincă a fost dus pe 5 august în zona de pădure de lângă.  Caracal, pentru a indica locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate și ridicate. Conform raportului final dat de. INML, oasele și fragmentele dentare verificate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin. Se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Celelalte resturi de schelet și dentare verificate în liziera pădurii Caracal, provin de la o altă persoană, și nu de la Alexandra Măceșanu. Rezultatul raportului final de expertiză medico-legală asupra fragmentelor osoase găsite pe toată proprietatea lui Dincă, sunt de origine animală.

Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală„, a declarat DIICOT.

Luni si marți, reconstituirea faptelor

La începutul acestei săptămâni, Gheorghe Dincă a fost dus în curtea sa din Caracal pentru a face reconstituirea faptelor. Luni, bărbatul de 66 de ani a fost dus pentru a face reconstituirea dispariției Alexandrei Măceșanu, iar marți, a fost dus pentru a reconstitui dispariția Luizei Melencu.

Familia Luizei a încercat să ajungă la Dincă, însă jandarmii a oprit-o. Din nefericire mama Luizei nu a mai rezistat și i-a făcut rău. Mama Luizei Melencu a plâns în continuu și a mărturisit că de când i-a dispărut fiica, aceasta a fost cea mai grea zi din viața ei. Nu o dată, femeia a încercat să se apropie de Dincă pentru a-i reproșa cele întâmplate cu fiica sa. bunica fetei și-a jelit nepoata cu vorbe, ca și când ar fi la înmormântarea fetei. „Maică, frumusețea mea, ce gânduri aveai! Unde să te mai căutăm, maică?!”, striga bunica Luizei Melencu.

Reamintim că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu sunt cele două fete dispărute după ce s-au urcat la ocazie în mașina lui Gheorghe Dincă. Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani a dispărut în luna aprilie, iar Alexandra, în vârstă de 16 ani a dispărut în luna iulie.

Citeste si:Rona Hartner și-a anulat nunta din România. Care a fost motivul acestei decizii

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: