Redactia.ro
Home » Știri » Cazul fetiței din Dâmbovița! Familia fetei de 11 ani Dâmbovița cer o sumă imensă drept răscumpărare

Cazul fetiței din Dâmbovița! Familia fetei de 11 ani Dâmbovița cer o sumă imensă drept răscumpărare

Cazul fetiței din Dâmbovița! Familia fetei de 11 ani Dâmbovița ceo o sumă imensă drept răscumpărare

Cazul fetiței din Dâmbovița. Părinții Mihaelei Fieraru, fetița de 11 ani ucisă de olandezul Joop Vischer, cer o sumă foarte maare drept răscumpărare. Olandezul s-a sinucis l-a scurt timp după ce trupul fetiței a fost găsit fără suflare.

Cazul fetiței din Dâmbovița! Familia fetei de 11 ani Dâmbovița cer o sumă imensă drept răscumpărare

În urmă cu câteva săptămâni, părinții Adrianei Mihaela Fieraru anunțau că nu vor cere niciun bani familiei lui Vischer, însă aceștia s-au răzgândit. Acum, familia Fieraru cere un milion de euro pentru durerea cauzată de moartea fiicei sale.

Tatăl Adrianei a mers la Parchetul General pentru a citi dosarul fetiței sale de 11 ani găsită moartă. Atunci bărbatul susține că acum este mai liniștit pentru că procurorul i-a explicat cum stă treaba.

Adriana a fost ucisă de Joop Vischer

Joop Vischer a rămas trei zile în România. În prima zi acesta s-a cazat în București la un hotel. apoi și-a închiriat un apartamentu unde a întreținut relații sexuale cu cineva. Mai poi a mers spre Gura Șuții, unde a răpit-o și violat-o pe Adriana Fieraru, care se întorcea de la școală.

Fetița a fost găsită după trei zile de căutări intense. În tot acest timp, olandezul a reusit să se întoarcă în Olanda unde a fost dat în urmărire de autoritățile olandeze. În timp ce era urmărit de polițiști, olandezul a intrat cu mașina într-un tir și a murit pe loc.

Citeste si:Când va fi înmormântat Cornel Galeș. Cine va plăti pentru repatrierea fostului soț al Ilenei Ciuculete

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: