Redactia.ro
Home » Știri » Cazul misterios al sopranei Maria Nicoară. Apropiații artistei fac dezvăluiri șocante

Cazul misterios al sopranei Maria Nicoară. Apropiații artistei fac dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (2) Soprana Maria Nicoara

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară din Iași se zbate între viață și moarte, după ce duminică seara ar fi suferit un accident casnic. Artista a fost operată de urgență, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privesc șansele de supraviețuire.

Soprana Maria Nicoară se află în stare gravă

Soprana Maria Nicoară se află în comă de gradul IV la spitalul de Neurochirugie din Iași, după ce a fost adusă duminică seara în stare gravă. Potrivit familiei artistei, ar fi căzut de pe scări de la etaj.

Ajunsă la spital, soprana a fost operată de urgență, iar medicii sunt sceptici în ceea ce privesc șansele de supraviețuire a artistei.

Potrivit medicilor, soprana de la Opera din Iași a fost adusă cu ambulanța, având leziuni grave la cap, la torace și la coloană. În urma acestei tragedii, Serviciul de Investigații Criminale anchetează cazul.

Ce spun apropiații artistei

Potrivit jurnaliștilor ieșeni, colegii și apropiații Mariei Nicoară susțin că femeia trăia o adevărată dramă alături de soțul ei.

Un coleg din conducerea ONRI a declarat că relația soților Nicoară nu era tocmai fericită în ultima perioadă. „Ştiu că în spatele cortinei ei se afla o dramă. Căsnicia nu era tocmai cea mai fericită, existau conflicte, conflicte dure, pe care însă doar prietenii apropiaţi le ştiau. Maria ştia să-şi acopere casa. Ce a fost acolo, în seara aceea, numai ea poate şti. El consuma alcool, şi ea era persoana care îl întreţinea financiar“,a spus acesta.

Totodată, autoritățile îl anchetează pe Codrin Nicoară, soțul artistei pentru a afla circumstanțele în care a avut loc tragedia.

O prietenă apropiată a sopranei a menționat că bărbatul obișnuia să fie agresiv cu Maria Nicoară, deși aceasta îl întreținea financiar după ce ar fi fost dat afară de la locul de muncă.

Codrin Nicoară este de profesie pianist, și cânta alături de soția sa în concerte. Bărbatul a absolvit Universitatea de Arte „George Enescu”, fiind exmatriculat de la doctorat. Deși zvonurile informau că mama acestuia care este fost medic ginecolog locuia cu cei doi, apropiații familiei dezmint aceste detalii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: