Redactia.ro
Home » Știri » Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”. Cristina Țopescu a fost descoperită duminică seara, fără suflare în casa sa din Otopeni. O vecină a alertat poliția după ce vedeta nu mai răspunde la telefon de 3 săptămâni.

Cazul morții jurnalistei Cristina Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Potrivit spynews.ro, un muncitor din zonă a povestit că jurnalista se ocupa de câinii ei mereu și avea o prietenă care o ajuta cu hrănitul patrupezilor. Acesta susține că nu a mai auzit niciun zgomot din casa prezentatoarei tv și că a rămas șocat când a auzit că aceasta a fost găsită moartă.

Ea făcea curățenie, muta tomberoanele, avea patru căței în curte. Nu am văzut persoane care să se perinde pe la dânsa, decât o singură femeie pe care n-o cunosc. Micuță, așa, cam de înălțimea ei, undeva la o săptămână, două, venea să o ajute la chestia asta. Când am venit după sărbători pe aici nu se mai vedea nici o mișcare. Am văzut un cățel mic pe la geam, dar n-am mai văzut persoane care să vină, nici gălăgie în casă și nici pe ea. Am văzut la televizor că a murit, am rămas blocat, prost, pe românește, a spus bărbatul.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Deși pare greu de crezut, jurnalista a fost găsită moartă duminică seara, în casa sa din Tunari. Vecina, îngrijorată că aceasta nu mai răspundea de la telefon a alertat autoritățile. Trupul neînsuflețit al jurnalistei a fost găsit în pat, în stare avansată de degradare, motiv pentru care medicii specialiști nu se pot pronunța în legătură cu circumstanțele în care aceasta a murit.

Cristina Țopescu a fost fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu care s-a stins din viață pe 5 mai 2018, în urma unei crize de diabet. Potrivit apropiaților, Cristina ar fi intrat în depresie după moartea tatălui ei.

Citeste si:Cristina Țopescu a murit. Ce spun primele rezultate ale necropsiei

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: