Redactia.ro
Home » Știri » Cazul șocant al celor doi frați români găsiți împușcați în cap în Belgia. Un polițist a fost arestat

Cazul șocant al celor doi frați români găsiți împușcați în cap în Belgia. Un polițist a fost arestat

Cazul șocant al celor doi frați români găsiți împușcați în cap în Belgia. Un polițist a fost arestat

Doi frați români găsiți împușcați în cap. Trupurile neînsuflețite a doi frați români au fost descoperite în luna august, pe malul lui lac din Belgia. Autoritățile au arestat un fost polițist judiciar care este proprietarul lacului.

Cazul șocant al celor doi frați români găsiți împușcați în cap în Belgia. Un polițist a fost arestat

Potrivit Digi24, procuratura din Charleroi, Belgia, a declarat, la sfârșitul săptămânii trecute, că a arestat un bărbat suspectat că i-a ucis pe cei frați români, găsiți împușcați în cap.

Trupurile celor doi frați, în vârstă de 48 de ani, respectiv 45 de ani, au fost decoperite pe data de 29 august, pe malul unui lac din Forchies-la-Marche, unde pescuiau. Constantin și Gabriel, au fost găsiți împușcați în cap, pe malul lacului unde pescuiau. Suspectul este un fost polițist judiciar care este proprietarul lacului.

Cadavrele au fost descoperite după ce un polițist din zona Trieux a observat că autoturismul celor doi era parcat de mai mult timp în zona respectivă. Familiile celor doi deja anunțaseră dispariția lor.

Suspectul neagă acuzațiile

Polițiștii au cercetat zona și au descoperit cadavrele celor doi frați. După aproximativ două luni, autoritățile belgiene au anunțat că a fost prins un suspect.
Bărbatul, fost polițist, neagă orice acuzație cu privire la asasinarea celor doi români, însă criminaliștii au obținut suficiente probe care să susțină mandatul de arestare.

Conform anchetatorilor, cei doi români nu au antecedente penale, iar rudele acestora susțin că aceștia meregeau deseori să pescuiască pe iazul din Forchies-la-Marche.

Citeste si:Actorul Cuba Gooding Jr.,acuzat de 14 femei de molestare sexuală

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: