Redactia.ro
Home » Știri » Cazul șocant al românului din Italia care și-a ucis părinții și copiii într-un accident rutier

Cazul șocant al românului din Italia care și-a ucis părinții și copiii într-un accident rutier

Accident

Detalii tulburătoate în cazul accidentului produs în urmă cu câteva zile în Italia, după ce un român a intrat cu mașina într-un TIR și și-a ucis cei doi copii și ambii părinți.

Bărbatul a fost arestat pentru omor, iar luni a fost plasat în arest la domiciliu în Napoli, la o rudă.

Accidentul mortal provocat de un român în Italia

Pe 6 iunie a avut loc un accident grav în Italia, provocat de un român, în urma căruia părinții și cei doi copii ai acestuia au murit. Impactul puternic a avut loc pe autostrada A1 din Arezzo și Monte San Savino, iar în mașină se aflau patru copii, bunicii paterni și cei doi parinți.

Emil Ciurar în vârstă de 30 de ani din Bistrița Năsăud conducea o mașină Volskwagen Sharan în momentul în care a adormit la volanul mașinii și a intrat într-un camion oprit pe banda de urgență.

O fetiță de 10 luni, un băiat de 10 ani și bunicii paterni au murit în urma impactului puternic.Trei dintre pasageri, mama celor doi copii, sora geamană a fetiței de 10 luni și fratele șoferului în vârstă de 13 ani au ajuns de urgențâ la spital.

Bărbatul a fost arestat pentru omor, ulterior acesta fiind plasat în arest la domiciliu în Napoli, la o rudă, acolo unde ar fi trebuit să ajungă cu familia în ziua tragediei.

Reacția șoferului care a provocat accidentul grav

Conform știridiaspora.ro, Emil Ciurar ar fi povestit ultimele momente înainte de producerea tragediei.

Tata a țipat la mine: Fii atent! Am deschis ochii, am văzut TIR-ul în fața mea și am încercat să trag stânga de volan. Câțiva centimetri și i-aș fi putut salva pe toți”, își amintește bărbatul.

Bărbatul a condus 30 de ore, mai bine de 1.600 de kilometri iar câteva secunde cu ochii închiși și Emil a provocat un accident mortal.

L-am avut pe tata lângă mine. I-am văzut trupul și pe cel al mamei mele pe asfalt. Mi-am scos copiii din mașină, am vrut să-i salvez”, a declarat în lacrimi Emil Ciurar.

Românul riscă până la 21 de ani de închisoare, acesta fiind acuzat de omucidere rutieră multiplă. Anchetatorii iau în considerare faptul că bărbatul a adormit la volan și a astfel a pierdut controlul mașinii pe un drum drept, fără obstacole.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: