Redactia.ro
Home » Monden » Ce a ajuns să facă Sânziana Buruiană după ce s-a mutat din țară! Lucrează o oră pe zi, dar câștigă dublu

Ce a ajuns să facă Sânziana Buruiană după ce s-a mutat din țară! Lucrează o oră pe zi, dar câștigă dublu

GALERIE FOTO (4)Ce a ajuns să facă Sânziana Buruiană după ce s-a mutat din țară

De-a lungul anilor, Sânziana Buruiană a fost implicată în mai multe proiecte în televiziune, cel mai recent fiind „Mămici de pitici cu lipici”. Imediat după, însă, a luat calea străinătății, în căutarea unui job mai bine plătit. Iată ce a ajuns să facă asistenta TV tocmai în Budapesta.

Sânziana Buruiană a plecat din țară pentru un job

Sfârșitul anului 2021 o găsește pe Sânziana Buruiană într-un moment bun în cariera sa. După luni bune în care a apărut în reality-show-ul „Mămici de pitici cu lipici”, Sânziana a plecat din țară pentru că a primit un o ofertă greu de refuzat: gazdă a unei emisiuni de teleshopping, pentru care este plătită considerabil.

Mamă a două fetițe, Sânziana mărturisește că este plătită regește pentru mult mai puțină muncă decât în România: „Îi mulţumesc lui Dumnezeu că El nu mă lasă niciodată pentru sufletul meu bun. Timp de un an, la «Mămici de pitici» am făcut lucruri frumoase împreună cu fetele mele şi m-am străduit să le arăt oamenilor de acasă cele mai frumoase activităţi alături de ele. Am primit imediat oferta de a prezenta emisiuni de teleshopping la Budapesta. Îi mulţumesc producătoarei de la „Mămici de pitici cu lipici”, pentru că datorită acestui proiect frumos care a cuprins şi naşterea celei de a doua fetiţe am ajuns să am acum un salariu dublu faţă de cel din ţară şi să lucrez o singură oră pe zi!”, a povestit vedeta pentru Click.ro.

S-a mutat cu întreaga familie în Budapesta

Sânziana a povestit că are un apartament somptuos închiriat în Budapesta, acolo unde stă cu întreaga familie. Cele mici au activități de tot soiul, iar cea mare, Izabela, participă în continuare la concursuri de Miss. „Emisiunea e zilnic în direct, trebuie să vorbesc o oră şi să fiu atentă la indicaţiile din cască în limba engleză. Fetele rămân în spaţiul de joacă cât eu fac treabă. Am închiriat un apartament care are şi o mică curte interioară ca loc de joacă. Îmi place liniştea de aici, este aproape de televiziune, oamenii sunt liniştiţi. Fetiţele au multe activităţi aici. Izabela participă în continuare la concursuri de miss, face şedinţe foto, a câştigat locul 1 la Little Miss Hungary. Vizităm locuri frumoase, mergem la Zoo, sunt locuri de joacă, locuri cu animale, piscină pentru copii chiar mă gândesc în timpul liber să fac un reality-show împreună cu ele. Mă bucur că vecinii noştri unguri o plac atât de mult pe Izabela şi o pot implica în proiecte cu videoclipuri sau şedinţe foto. Cea mică a început să meargă bine şi se joacă împreună cu surioara ei”, spune ea.

Vedeta are planuri să se întoarcă de Sărbători acasă, pentru a-i tăia moțul celei mici, însă spune că totul depinde de restricțiile pe care România le va avea: „Îmi doresc să-i tai moţul fetiţei celei mici, numai că încă nu ştiu dacă o să reuşesc acum sau în primăvară”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro