Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la mormântul celor doi părinți ai Monicăi Gabor. Gestul surprinzător făcut de aceasta

Ce a apărut la mormântul celor doi părinți ai Monicăi Gabor. Gestul surprinzător făcut de aceasta

GALERIE FOTO (5) Ce a apărut la mormântul celor doi părinți ai Monicăi Gabor

Ce a apărut la mormântul celor doi părinți ai Monicăi Gabor. Ramona și Monica Gabor au rămas fără părinți, după ce, anul trecut, tatăl său s-a stins din viață. Mama celor două surori a avut un sfârșit cumplit, fanii acestora susținându-le și încurajându-le să fie puternice. Ce a apărut la mormântul părinților lor?

Ce a apărut la mormântul celor doi părinți ai Monicăi Gabor. Gestul surprinzător făcut de aceasta

Ce a apărut la mormântul celor doi părinți ai Monicăi Gabor. Ramona, Alina și Monica Gabor au rămas orfane, după ce părinții lor s-au stins din viață. Tatăl celor trei  surori a murit anul trecut, după o luptă cruntă cu o boală gravă. Monica și Ramona au rămas și fără mamă în urmă cu câțiva ani, după ce aceasta a murit într-un mod extrem de tragic. De când au rămas singure pe lume, Monica și Ramona Gabor s-au sprijinit una pe cealaltă. La moartea tatălui său, cele două nu au putut fi prezente, acestea explicând pe rețelele de socializare motivul. Dar Monica a promis că îi va face o piatră funerară cu îngeri părintelui lor, iar vedeta s-a ținut de cuvânt. Potrivit imaginii pe care a postat-o în mediul online, cele trei fiice ale sale le-au adus la mormântul celor dragi o coroană cu un mesaj extraordinar: Fiicele tale, Ramona, Monica și Alina.” 

Mama Monicăi Gabor a murit în fața Peșterii Polovragi

În 2013, surorile Gabor avea să treacă printr-o dramă cumplită, după ce mama lor a murit într-un tragic accident. Veronica Bulai, mama Monicăi a fost lovită de o bucată de stâncă, la ieșirea din Peșterea Polovragi, din județul Gorj. Femeia era împreună cu un grup de turiști și tocmai vizitaseră mai multe mănăstiri din zonă. După ce au vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, un grup de 17 persoane însoțite de ghidul lor au făcut un popas la peștera cu același nume. Aceștia s-au oprit să facă poze cu stâncile din afara peșterii, iar o bucată de piatră de șapte kilograme s-a prăbușit peste mama acesteia, în vârstă de 54 de ani. La fața locului au ajuns ajutoarele, dar din nefericire, aceștia nu au mai putut face nimic. “Sunt socat, pentru ca era o femeie inca tanara, nu avea boli, n-am stiut de ce a murit, dupa aceea am aflat. Cand am aflat am fost si mai socat”, a spus Irinel Columbeanu.

Cei care o cunoșteau spuneau că Veronica Bulai nu se schimbase, deși fiica sa, Monica devenise celebră. “Ne-a aratat si poze pe telefon. A zis “Nu va deranjati de mine, eu sunt aceiasi si la hotel de 5 stele in Dubai si aici”, era un om adevarat”, au spus colege din grup. În cazul accidentului,  autoritățile au deschis o anchetă, iar primarul din Polovragi a spus că incidentul a avut loc pe un drum neasfaltat, iar în acea zonă, versanții nu sunt acoperiți cu plasă.

Cele trei surori au rămas orfane de mamă, iar în 2020 Emil Gabor avea să se stingă și el din viață, în urma unui infarct. Bărbatul a fost înmormântat pe 26 iunie, iar Monica și Ramona nu au putut ajunge în țară din cauza pandemiei de coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: