Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la mai bine de 13 ani de la moartea ei. Imaginile i-au lăsat fără cuvinte pe mulți … VIDEO

Ce a apărut la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam, la mai bine de 13 ani de la moartea ei. Imaginile i-au lăsat fără cuvinte pe mulți … VIDEO

Prima soție a lui Florin Salam ar fi împlinit vârsta de 40 de ani, în această lună din an. Aceasta a devenit cunoscută și extrem de iubită, deoarece a fost cea mai mare dragoste a interpretului de manele, Florin Salam, dar și mama copiilor săi, Betty Salam și a lui Dani. Odată cu trecerea ei la cele sfinte, Fănica a lăsat în urma sa extrem de multe durere. Iată ce a apărut la mormântul Fănicăi, la 13 ani de la moartea ei!

Ce a apărut la mormântul Fănicăi, soția lui Florin Salam, la mai bine de 13 ani de la moartea ei.

Stoian Ștefania pe care cu toții o știm pe apelativul, Fănica s-a stins la data de 12 aprilie 2009, la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauză că se infectase cu virusul hepatita C. Din păcate familia sa nu a știut de această problemă medicală.

Fănica a lăsat în urma sa multă durere, Florin Salam fiind despărțit de sufletul său pereche.

Iată că și acum, la mai bine de 13 ani de la moartea ei oamenii nu au dat-o uitării. Pe data de 11 septembrie, Fănica ar fi împlinit 40 de ani, motiv pentru care la mormântul său, oamenii i-au adus un omagiu bine meritat. Într-un videoclip extrem de viralizat, de pe platforma TikTok se pot vedea buchete de flori și candele care ard pentru a o omagia pe prima dragoste a lui Florin Salam.

@roberto2121112 Doamne cum au trecut ani 🥺😢#foryou @FlorinSalamOfficialFp ♬ sunet original – ⛔𝐿𝑈𝐶𝐼𝐴𝑁 𝑃𝐴𝑁𝐷𝐸𝐿𝐸⛔

Betty Salam, despre momentul în care mama sa a murit

Betty Salam a povestit, cu durere în suflet, faptul că tatăl său a simțit că a pierdut „totul”, odată cu moartea Fănicăi, mama ei și a lui Dani:

„Pe tata îl iubește foarte mult Dumnezeu. El nu și-a mai dorit nimic. A simțit că a pierdut totul. Ori Dumnezeu, ori ea, ori împreună Dumnezeu și ea, i-au dat o putere tatălui meu. Cea mai mare putere.

Parcă s-a ridicat și mai mult. A avut cea mai mare ambiție, pentru că el nu voia să le arate oamenilor că gata, s-a terminat, că nu mai e bun de nimic, că a luat-o pe drumuri greșite. Eu exemplul ăsta de la el l-am luat.

El în fața noastră, în fața mea și a fratelui meu, tot la fel era. Încerca să se țină foarte tare, cu zâmbetul pe buze, noi la fel. Jucam un rol de oameni fericiți, dar înăuntrul nostru nu eram fericiți.

Am înțeles, ne-am reunit, că suntem o familie unită, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta. Ne-a luat ceva, dar iubirea a rămas în continuare. De aici ne-am luat puterea.”, a povestit Betty Salam pe YouTube.

Betty Salam: „Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta”

Betty Salam a povestit că atunci când s-a întâmplat tragedia nu i s-a permis să o vadă pe mama ei. Aceasta este recunoscătoare că s-a luat această decizie, deoarece vrea ca toată viața să și-o aducă aminte pe mama așa cum o știa, cu zâmbetul pe buze:

„Eu nu am văzut-o pe mama mea nici când s-a întâmplat atunci cu ea, când a murit. Eu nu am văzut-o, și îi mulțumesc celui care a luat decizia asta. A făcut bine că nu am văzut-o pe mama mea în momentul ăla.

Nu voiam să rămân cu o amintire urâtă. Eu o știu pe mama mea cu zâmbetul pe buze, o știu pe mama mea cu o stare de bine, cum era ea, și am rămas cu imaginea asta.(…) Când l-am născut pe Matthias.

Atunci mi-am dat seama că eu nu o am pe mama lângă mine. Mi-a lipsit mama în cele mai grele momente ale vieții mele. Când l-am născut pe Matthias, atunci m-am simțit singură.”, a mai povestit ea.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: