Redactia.ro
Home » Monden » Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîțu Stoian după ce a murit. Internauții au rămas șocați

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîțu Stoian după ce a murit. Internauții au rămas șocați

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîțu Stoian după ce a murit.

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîțu Stoian după ce a murit. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani, în urma unui șoc septic. Recent, pe contul artistului a apărut o piesă cu ocazia sărbătorilor de iarnă lansată post mortem pe canalul de Youtube.

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîțu Stoian după ce a murit. Internauții au rămas șocați

Ce a apărut pe contul lui Petrică Mîțu Stoian după ce a murit. Interpretul de muzică populară a plecat dintre noi mult prea devreme, iar fanii și apropiații au rămas îndurerați de moartea acestuia. Pe canalul de Youtube al artistului a fost postată o piesă cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Este vorba despre un colind, intitulat „Sfântâ-i sara de Crăciun”,lansat post mortem. Fanii regretatului artist au fost emoționați și au distribuit piesa. Mulți au rămas șocați de această piesă, mai ales că a fost postată după moartea cântărețului.

Ce s-a întâmplat cu lucrurile lui Petrică Mîțu Stoian

Maria Tărchilă, sora interpretului de muzică populară, a explicat ce s-a întâmăplat cu lucrurile regretatului artist. Femeia a declarat că până în prezent nu a intrat în posesia lucrurilor fratelui său. Artistul a locuit la Craiova, iar lucrurile sale se află acolo. Sora acestuia vrea să vorbească cu impresarul lui Petrică Mîțu Stoina, Doru Gușman, dar între ei a izbucnit un scandal de proporții.

Maria Tărchilă vrea să pună lucrurile fratelui său în muzeul din casa părintească.„Obiectele lui personale sunt la Craiova, o să discut cu Doru și o să vedem ce este. Eu vreau doar lucrurile lui pe care pot să le pun la muzeu, diplomele lui, trofeele lui, mie nu-mi trebuie averea lui nimeni, nu-mi trebuie nimic”, a declarat sora lui Petrică Mîțu Stoian la Acces Direct.

Femeia îl acuză pe Doru Gușman că vrea să-i ia toată averea lui Petrică Mîțu Stoian. La mijloc se află 1 milion de euro, iar sora artistului vrea cu orice preț să i se facă dreptate lui Petrică Mîțu Stoian. Maria Tărchilă susține că impresarul a rămas cu toate bunurile artistului, toate fiind trecute pe firma lui Gușman. ”Deocamdată, nu am prea multe date să vă ofer. Am deschis succesiunea, iar apoi ne întâlnim abia în ianuarie la doamna notar, acolo, la Craiova. Doamna verifică tot ce este, ce va fi. Din spuse altora ne spune că nu va fi nimic. Noi nu suntem după avere, nu ne trebuie averea nimănui. Dacă va fi ceva, tot pentru Petrică va fi. Casa de la țară, ar fi tot la familie, noi voiam să îi facem casă memorială. Am aflat ceva acum, nu știu exact dacă e real, vom vedea.Am vorbit cu domnul Gușman. Nu am vorbit despre avere, am zis să treacă 40 de zile, să se odihnească Petrică mort, iar apoi să vedem dacă vrea să vorbească. Sâmbătă va fi pomana, ne-a invitat la pomană, vom vedea. Nu cred că mai există așa ceva. S-au mirat și avocații. Este o speță foarte dificilă.”, a declarat sora artistului pentru România TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: