Redactia.ro
Home » Monden » Petrică Mîțu Stoian i-a lăsat întreaga avere „băiatului său de suflet”? Povestea ascunsă a lui Alin

Petrică Mîțu Stoian i-a lăsat întreaga avere „băiatului său de suflet”? Povestea ascunsă a lui Alin

GALERIE FOTO (3) Petrică Mîțu Stoian i-a lăsat întreaga avere băiatului său de suflet

Petrică Mîțu Stoian i-a lăsat întreaga avere „băiatului său de suflet”? Interpretul de muzică populară s-a stins din viață în urmă cu câteva săptămâni. Moartea lui Petrică Mîțu Stoian a îndurerat multă lume, în special pe apropiații artistului.

Petrică Mîțu Stoian i-a lăsat întreaga avere „băiatului său de suflet”? Povestea ascunsă a lui Alin

Petrică Mîțu Stoian i-a lăsat întreaga avere „băiatului său de suflet”? Celebrul artist s-a stins din viață la vârsta de 64 de ani. Petrică Mîțu Stoian se afla sub tratament post-COVID, iar organismul i-a cedat în urma unui șoc septic. Colegii de breaslă, apropiații și fanii sunt devastați de moartea artistului. Petrică Mîțu Stoian nu a avut niciun copil, dar în ultimii ani l-a luat sub aripa sa pe Alin, un tânăr care a învățat foarte multe lucruri de la maestrul muzicii populare. Artistul și Alin s-au cunoscut în cadrul unui concurs, iar Petrică Mîțu Stoian se afla în juriu.

Ulterior, cei doi au făcut schimb de numere de telefon și au devenit din ce în ce mai apropiați. Tânărul ar fi moștenit melodiile artistului. La trei săptămâni de la moartea acestuia, Alin a făcut un gest emoționant în memoria celui care i-a fost mentor atâtia ani. Alin a fost printre ultimele persoane pe care cântărețul le-a sunat înainte de a murit. Acesta i-a mărturisit fiului său de suflet că ar vrea să renunțe la viața publică. „Înainte de a vorbi cu el, a filmat joi o emisiune pentru Revelion şi chiar discutam înainte, chiar a spus că va fi ultima filmare, dar noi când am auzit nu ne-am gândit că aşa ar trebui să fie, că este o vorbă spusă la supărare, la oboseală, în niciun caz că s-ar putea întâmpla o astfel de tragedie. Când am aflat că a murit, am avut o durere cum n-am mai simțit până acum. Nu este ușor să-ți pierzi unul dintre părinți. Chiar vorbeam la înmormântare cu colegii: înainte eram băiatul lui Mîțu, acum ce fac? Am rămas al nimănui”, a declarat cântărețul într-un interviu televizat.

Petrică Mîțu Stoian a divorțat în 2012

Interpretul de muzică populară a fost căsătorit cu Carmen Mihaela vreme de 16 ani. În 2012, căsnicia lor a luat sfârșit, iar artistul a decis să divorțeze în mare secret. Cei doi nu au avut niciun copil, iar motivul despărțirii a fost distanța. „Făcând naveta 200 de kilometri pe zi, ce luam pe mere, dădeam pe pere, nu merita. Aşa că am decis să îmi iau casă în Craiova. Din cauza depărtării relaţiile noastre s-au răcit, aşa că am decis să divorţăm. Nu ne-am certat, nu a existat niciun scandal. Ne-am despărţit ca nişte oameni civilizaţi”, a afirmat Stoian.

Artistul a declarat în nenumărate rânduri că nu și-a dorit niciodată copii și nu a regretat niciodată acest lucru. Petrică Mîțu Stoian susținea că nu a fost menit ca el să fie părinte, obișnuindu-se cu ideea că nu va avea niciun moștenitor. „Nu aş vrea să par egoist, dar mie nu mi-au plăcut copiii niciodată. De aceea nici Dumnezeu nu mi-a dat”, a mai spus cântăreţul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: