Redactia.ro
Home » Monden » Ce a declarat Monica Gabor despre fostul ei soț, Irinel Columbeanu? Acum e clar ce fel de relație e între ei

Ce a declarat Monica Gabor despre fostul ei soț, Irinel Columbeanu? Acum e clar ce fel de relație e între ei

Monica Gabor a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu se confruntă,cu siguranță, cu una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Omul de afaceri duce acum un trai decent sau poate prea decent pentru luxul și opulența în care a trăit ani întregi, vila de la Izvorani cu zeci de dormitoare, săli de petrecere, piscină și opere de artă.  Au fost chiar zvonuri că Irinel Columbeanu nu a avut cu ce să-și plătească chiria apartamentului cu două camere, unde locuiește acum. Monica Columbeanu, fosta soție și-a spus de curând părerea despre situația fostului ei soț.

Irinel Columbeanu, uitat de cei dragi

Irinel Columbeanu traversează o perioadă neagră din viața sa de ceva vreme. Nevoit să locuiască acum într-un apartament cu două camere din Colentina, omul de afaceri pare că este neajutorat. Au fost zvonuri cum că nu a avut cu ce să își achite chiria locuinței, iar prietenii sau chiar fosta soție, Monica Gabor pare că nu i-au sărit în sprijin, potrivit cancan.ro.

Mulți s-au gândit dacă Monica Columbeanu îl sprijină acum pe fostul soț, având în vedere că el are probleme financiare, iar ea o duce mai bine din acest punct de vedere. Sunt speculații cum că i-ar fi propus lui Irinel să meargă cu ea în America,  după ce i-a ars și Palatul din Izvorani, dar și că i-ar fi oferit un loc de muncă, însă nu se știe dacă omul de afaceri a și acceptat.

Ce spune Monica Gabor despre situația lui Irinel Columbeanu

Într-un interviu pentru Viva.ro. Monica Columbeanu a declarat că este mulțumită de viața pe care o duce în SUA. Mai mult, este recunoscătoare omului care face parte în prezent din viața ei, dar și celui i-a fost înainte partner de viață. Fosta divă de la Izvorani recunoaște că fără cei doi nu ar fi ajuns cine este în momentul de față.

”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine. Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc’, a spus Monica Gabor. ”, a declarat Monica Gabor pentru revista VIVA.RO.

Monica Columbeanu, în prag de faliment?

Ei bine, dacă părea că Monica Gabor ar duce o viață mai ușoară, iată că și ea este lovită de momente dificile. Din cauza mai multor datorii la firma pe care o deține, a ajuns în prag de faliment.  Fiscul i-a pus sigiliu pe toate bunurile firmei deținute de fosta Columbeanu. Un act adițional atestă acest lucru.

Potrivit Cancan.ro, magistrații i-au transmis un mesaj decisiv Monicăi Gabor:

„Dispune intrarea în faliment prin procedura simplificată a debitorului SC MONICA COLUMBEANU MEDIA SRL. Constată că debitorul este dizolvat anterior formulării cererii introductive. Dă dispoziţie tuturor băncilor la care debitorul are disponibil în conturi să nu dispună de acestea fără un ordin al judecătorului sindic sau al lichidatorului judiciar, obligaţia de înştiinţare a băncilor revenindu-i lichidatorului judiciar. Dispune sigilarea bunurilor din averea debitorului, în sarcina lichidatorului judiciar. Eventualele disponibilităţi băneşti vor fi păstrate într-un cont special de depozit bancar”,au comunicat magistrații.

O altă companie a Monică Gabor a fost radiată

Recent, o altă companie deținută de Monica Gabor a fost dată în judecată. Anume, o firmă deschisă de aceasta chiar după ce s-a despărțit de Irinel Columbeanu. Trei afaceri au cerut radierea acesteia de la Registrul Comerțului.

„Admite cererea. Dispune radierea din registrul comerţului a menţiunii privind sediul pârâtei Monica Gabor Media SRL din Bucureşti, Calea Victoriei, nr. …, sector 1. Dispune efectuarea cuvenitelor menţiuni în Registrul Comerţului. Obligă pârâta Monica Gabor Media SRL la plata către reclamanţi a cheltuielilor de judecată în cuantum de 100 lei”, au dispus judecătorii, în procesul amintit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: