Redactia.ro
Home » Știri » Ce a declarat sora Marianei, femeia din Sălaj sufocată de bărbat după o criză de gelozie: ”Nu era săptămână să nu se certe”

Ce a declarat sora Marianei, femeia din Sălaj sufocată de bărbat după o criză de gelozie: ”Nu era săptămână să nu se certe”

Crima teribilă care a avut loc în Sălaj în acest weekend a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Oamenii legii au avut parte de un șoc în momentul în care vinovatul mers să se predea ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Sora victimei a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat.

Sorin a ales să îi ia viața Marianei într-un moment de nebunie cauzat de gelozia pe care o simțea. Din păcate, femeia nu a mai avut nicio șansă când al său călău a strâns-o de gât cu un lănțișor din plastic și i-a pus o pernă peste față din dorința de a o sufoca.

Sora victimei face primele declarații

După ce a aflat de teribila faptă pe care cumnatul său a săvârșit-o, sora Marianei a oferit primele declarații cu privire la ceea ce s-a întâmplat în casa celor doi. Femeia nu era străină de certurile care apăreau constant în familie, însă, din păcate, nu a putut face nimic pentru a preveni nenorocirea.

„Nu era săptămână să nu se certe. O bătea, făcea scandal. Era foarte gelos. Nu putea vorbi cu nimeni. Ei au petrecut, sâmbătă, la mama acasă. S-au distrat, s-au pupat a zis mama, totul bine”, a declarat sora victimei.

Ce au declarat oamenii legii despre tragedia care a avut loc

Oamenii legii au fost șocați în momentul în care au aflat despre crima pe care Sorin a comis-o chiar în ziua în care soția lui trebuia să fie sărbătorită. Cei care se ocupă de ca au menționat că a fost vorba despre un gest făcut din gelozie și din dorința de a se impune în fața partenerei.

„Pe fundalul unui conflict, inculpatul a sugrumat-o, apoi sufocat-o. I-a pus o pernă pe cap, apoi s-a prezentat la poliție să se predea. Motivul crimei a constat în gelozia exacerbată. Nu este la primul act violent. În anul 2021 a fost emis un ordin de protecție temporar pentru cinci zile”, a explicat Sorin Flonta, prim-procuror PT Sălaj.

După ce s-a predat, agresorul a fost luat de oamenii legii și arestat pentru următoarele 30 de zile. În următoarea perioadă se va desfășura o anchetă mai amplă pentru a stabili în ce context a avut loc crima, dar și dacă Sorin a avut sau nu discernământ. Cert este că cei doi copii ai familiei au rămas acum atât fără mamă, cât și fără tată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: