Redactia.ro
Home » Sport » Ce a făcut Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a dezvăluit adevărul motiv al divorțului? Impresara, gest șocant

Ce a făcut Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf a dezvăluit adevărul motiv al divorțului? Impresara, gest șocant

Ieri seară, Kanal D a difuzat emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în cadrul căreia Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri incendiare. După cum era de așteptat, imediat după publicare, Anamaria Prodan a avut o reacție șocantă, făcând o declarație jignitoare la adresa încă-soțului ei.

Laurențiu Reghecampf despre motivul despărțirii de Anamaria Prodan

Antrenorul echipei CS Universitatea Craiova a lăsat să se înțeleagă că motivul separării de soție ar fi fost incidentul Dan Alexa. Reghecampf a mărturisit în cadrul emisiunii lui Denise Rifai că nu a putut trece peste gestul soției sale și că, pentru el, acela a fost făcut din gelozie. „Am văzut acel gest care nu mi s-a părut un gest de ceartă. Mi s-a părut clar un gest între doi oameni care au ceva unul cu celălalt.”, a declarat Laurențiu Reghecampf la KanalD.

După cum era de așteptat, Anamaria Prodan n-a stat prea mult pe gânduri și a scris un mesaj jignitor la adresa încă-soțului ei pe contul ei de Instagram.

Ce a făcut Anamaria Prodan după ce a auzit declarația lui Reghe

Prodanca a scris un mesaj cu subînțeles pe contul ei de Instagram, direcționat clar spre Reghecampf. „Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe, vulturii sunt silențioși și de fiecare dată zboară atât de sus, încât ating cerul!”, a fost mesajul postat de Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram.

Chiar înainte să se difuzeze acest interviu, Prodanca declarase că are de gând să-l dea în judecată pe Reghe în cazul unei declarații defaimatoare la adresa ei: ”Să aud eu că zice Reghe așa ceva (că impresara l-ar fi înșelat și ea pe antrenorul Craiovei, n. red.) că-l dau în judecată de vorbește singur până achită!”, spunea Anamaria Prodan.
Rămâne de văzut, așadar, dacă ce a auzit aseară va fi motiv să-l dea în judecată ori nu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: