Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Andreea Bălan după cearta cu Viviana Sposub? Cântăreața a luat o decizie radicală

Ce a făcut Andreea Bălan după cearta cu Viviana Sposub? Cântăreața a luat o decizie radicală

GALERIE FOTO (4)

După cearta zdravănă cu actuala fostului ei soț, Andreea Bălan a luat o decizie la care puțini se așteptau. Ce a făcut artista chiar în ziua în care tribunalul ar fi declarat-o o femeie divorțată?

Andreea Bălan a plecat din țară după cearta cu Viviana Sposub

Deși apele sunt extrem de tulburi pe plan personal, Andreea Bălan a considerat că e timpul să se concentreze pe alte aspecte ale vieții sale. Imediat după discuția telefonică aprinsă cu Viviana Sposub, cântăreața a plecat din țară. Ea a postat în mediul online o fotografie care o plasează în aeroportul Otopeni, semn că-și pune planul în acțiune. Potrivit cancan.ro, Andreea are de gând să-și achiziționeze o proprietate în Dubai.

Andreea Bălan a plecat astăzi, 5 decembrie, în Dubai
Andreea Bălan a plecat astăzi, 5 decembrie, în Dubai

Artista vrea să devină proprietar în Dubai

Convinsă de surorile Bambi, care au dat lovitura în orașul șeicilor, Andreea Bălan își dorește să-și cumpere un apartament. Momentan, nu se știu mai multe detalii despre acest plan al artistei, însă e clar că 2022 se anunță a fi anul schimbărilor din viața ei.

Andreei Bălan îi place Dubaiul
Andreei Bălan îi place Dubaiul

Nu numai că va deveni o femeie liberă, divorțul ajungând la un termen final, dar se conturează și o schimbare de domiciliu. Cine știe, poate artista are de gând să se mute pe o perioadă nedeterminată în orașul milionarilor. De altfel, Andreei îi place foarte mult Dubai, alegând acest oraș drept destinație de vacanță de mai multe ori. Cel mai recent, cântăreața a fost văzută acolo la mijlocul lunii decembrie, imediat după despărțirea de Tiberiu Argint. Pe atunci, Andreea Bălan a fost văzută pe străzile Dubaiului alături de mama sa, dar și de cele două fetițe, Ella și Clara.

Amintim că Andreea Bălan s-a separat de George Burcea la începutul anul 2020. Din păcate, divorțul n-a fost unul lipsit de scandal, iar cei doi soți s-au judecat prin tribunal în tot acest timp. Motivul? Custodia și programul de vizită a celor două micuțe ale cuplului. Artista a luptat din răsputeri ca fostul soț să aibă cât mai puțin câștig de cauză, considerându-l iresponsabil, în contextul consumului de droguri și al convingerilor sale cu privire la violența domestică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: