Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Andreea Tonciu după ce s-a vindecat. Experiența din Dominicană a ținut-o 5 zile cu perfuzii

Ce a făcut Andreea Tonciu după ce s-a vindecat. Experiența din Dominicană a ținut-o 5 zile cu perfuzii

Andreea Tonciu, discuție surprinzătoare cu tatăl ei la TV

Andreei Tonciu i-a fost foarte greu în Dominicană, experiența cauzându-i neplăceri și mici probleme de sănătate. Vedeta TV a acceptat rapid să facă parte din show, însă nu s-a gândit că o va afecta așa mult. Aceasta a stat departe de rețelele sociale pentru a se vindeca, preț de o săptămână, iar acum le-a mărturisit fanilor ce a făcut prima dată după ce starea ei de sănătate s-a îmbunătățit. Iată toate detaliile! 

Andreea Tonciu, probleme de sănătate după „Survivor România”

Andreea Tonciu este foarte îndrăgită de publicul românesc. La vârsta de 36 de ani, vedeta este foarte activă, participând la diferite show-uri TV unde își dorește să fie mereu prima în cazul în care este o competiție. Astfel că după concursul Survivor la care a participat în frumoasa Dominicană, Andreea Tonciu nu s-a simțit prea bine, conceptul fiind dinafara ariei sale de confort. Totuși a încercat să facă față competiției, dar nu a reușit să se mențină printre primii. Aceasta s-a întors în țară și a avut nevoie de o săptămână întreagă pentru a se reface. 

Ce a făcut Andreea Tonciu după ce s-a vindecat

După ce a stat 5 zile cu perfuzii, vedeta s-a simțit bine și le-a mărturisit fanilor ei ce a făcut imediat după însănătoșire. Andreea a mers alături de fiica sa, Rebeca la un restaurant pentru a-i serba ziua de naștere, alături de prieteni. Fetița a împlinit șase ani când mămica ei era bolnavă, dar Andreea s-a asigurat că se revanșează față de micuța ei.  

„A fost ziua ei. Deoarece am fost bolnavă de ziua iubirii mele, am decis sa o scot astăzi la restaurant cu cei mai buni prieteni ai ei”, le-a spus Andreea Tonciu internauților.

Cât a câștigat Andreea Tonciu din ultimele producții TV la care a participat

Presa spune că Andreea Tonciu a câștigat în urma participării la emisiunea „Bravo, ai stil”, suma de 30.000 de euro, iar pentru aparițiile la „Survivor România”, ar fi primit 16.000 de euro, explică „Cancan”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: