Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Andrei Ungureanu cu banii câștigați la iUmor. „Omul cu Tourette” a acoperit urmele unui accident din tinerețe

Ce a făcut Andrei Ungureanu cu banii câștigați la iUmor. „Omul cu Tourette” a acoperit urmele unui accident din tinerețe

GALERIE FOTO (3) Ce a făcut Andrei Ungureanu cu banii câștigați la iUmor.

Ce a făcut Andrei Ungureanu cu banii câștigați la iUmor. Andrei Ungureanu sau Omul cu Tourette, așa cum este cunoscut de multă lume, a câștigat finala iUmor 202, plecând acasă cu premiul de 20.000 de euro. Multă lume s-a întrebat pe ce a cheltuit banii tânărul de 28 de ani.

Ce a făcut Andrei Ungureanu cu banii câștigați la iUmor. „Omul cu Tourette” a acoperit urmele unui accident din tinerețe

Andrei Ungureanu a devenit cunoscut după ce a participat la iUmor, în urmă cu doi ani. Andrei suferă de sindromul Tourette, iar tânărul a vrut să facă cunoscută această afecțiune. Cu un sindrom extrem de rar și un simț al umorului ieșit din comun, Andrei reprezintă unul dintre cele mai căutate personaje din showbiz. Într-un interviu, Omul cu Tourette a vorbit despre experiența iUmor, dar și pe ce a cheltuit banii câștigați. Umoristul a câștigat simpatia publicului și este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii săi. Andrei Ungureanu a câștigat 20.000 de euro in finala iUmor, bani pe care a ales să îi cheltuiască cu grijă.

Andrei a fost aspru criticat din cauza ticurilor sale, dar a reușit să convingă juriul emisiunii, și a plecat acasă cu marele premiu. După ce și-a achitat datoriile, Omul cu Tourette a vrut să acopere urmele unui accident suferit in copilărie. În urmă cu mulți ani, Andrei a avut un accident care i-a periclitat dantura, dar cu toate astea, a ieșit în public fiind conștient de imperfecțiunile sale. Așadar, tânărul și-a făcut dantura, dar a donat o mare parte din bani unei asociații de copii.

Nu trebuie să lași părerea nimănui să devină realitatea ta! Toți oamenii au păreri, fiecare om judecă, fiecare ar trebui să își vadă de treaba lui.Și persoanele care au probleme și dizabilități sau un defect, că, până la urmă, nu suntem perfecți, trebuie să își vadă de drum, adică să nu se lase influențați de ce zice unul și ce zice altul. Eu asta încerc să transmit!Eu am avut probleme cu dinții și așa am ieșit în public. Era oribil ce aveam în gură, toată lumea se lega de mine de ce nu am dinți, acum se leagă de mine că de ce mi-am pus plastic. Dar nu e plastic, sunt din astea de ceramică. În mare parte, după ce am primit «salariul», m-am trezit dimineața cu ei în cont, am zis «WOW!», mi-am luat o mașină, m-am mutat în București.Am făcut o donație, am donat la o casă de copii, iar restul lucrurilor au venit în timp! Mi-am luat echipamente pentru podcast, am investit!”, a declarat Andrei Ungureanu pentru cancan.ro.

Andrei, despre ticurile vulgare pe care le are

Omul cu Tourette a depistat că suferă de acest sindrom când avea 6 ani. Andrei trăiește de mai bine de 24 de ani cu această tulburare, care i-a adus atât minusuri, cât și plusuri. După ce a participat la iUmor, oamenii l-au apreciat și au fost alături de el. Cu toate astea, atunci când apare la televizor, tânărul întâmpină ușoare impedimente:

Când am ticurile vulgare, mă simt nașpa. Pe acelea încerc să le țin cât de mult pot eu, dar mă mai scap. Și la Capatos m-am scăpat, pe live, la «iUmor» nici nu mai zic.Și aici, la noua emisiune, m-am scăpat de multe ori, dar n-am ce să fac, ăsta-s eu! Eu nu prea mă duc la emisiuni live, de aia nici nu mă duc la «Neatza», sunt convins că m-ar fi invitat, dar nu pot să mă duc, că cine știe când îmi vine ceva și apoi trebuie să plătesc eu, nu trebuie să plătească ei!”, a mai completat Andrei Ungureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: