Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Benone Sinulescu cu o zi înainte să moară. Soția artistului a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Ce a făcut Benone Sinulescu cu o zi înainte să moară. Soția artistului a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Ce a făcut Benone Sinulescu cu o zi înainte să moară

Ce a făcut Benone Sinulescu cu o zi înainte să moară. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Artistul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate în ultima perioadă, iar pneumonia la plâmâni i-a fost fatală. Elena Sinulescu a făcut declarații cutremurătoare despre ultima zi din viața lui Benone Sinulescu.

Ce a făcut Benone Sinulescu cu o zi înainte să moară. Soția artistului a făcut dezvăluiri cutremurătoare

Ce a făcut Benone Sinulescu cu o zi înainte să moară. Celebrul artist a plecat dintre noi la vârsta de 84 de ani. Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie, în casa sa din Arad. Elena, soția artistului a vorbit despre moartea interpretului de muzică populară. Cei doi au sărbătorit 40 de ani de căsnicie cu o zi înainte să moară. .„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru Click!

Soția artistului a declarat că Benone Sinulescu trebuia să se opereze de carotidă, dar medicii i-au recomandat să nu facă această intervenție pentru a nu se supune unui risc. „Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus ca să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație”, a mai spus, pentru Click!, Elena Sinulescu.

Când va fi înmormântat Benone Sinulescu

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din România. În ultima perioadă, artistul a stat departe de luminile reflectoarelor, stabilindu-se în locuința sa din Arad, alături de soția sa. Cei doi s-au iubit din prima clipă, iar artistul declarat mereu că o iubește foarte mult pe Leni, așa cum îi spune ea. Din păcate, cântărețul ne-a părăsit, dar a lăsat o avere impresionantă de peste 100 de piese.

Imediat după deces, Elena Sinulescu a anunțat că interpretul va fi înmormântat la Cimitirul Eternitatea. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Benone Sinulescu va fi depus la o casă mortuară, pentru ca artistul să primească ultimele aplaude din partea fanilor săi. „Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat, potrivit impact.ro, Elena, soția lui Benone Sinulescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: