Redactia.ro
Home » Știri » Ce a făcut Diana Șoșoacă timp de 7 zile și 7 nopți

Ce a făcut Diana Șoșoacă timp de 7 zile și 7 nopți

Senatoarea din partea AUR Diana Șoșoacă a stârnit numeroase controverse în jurul ei. Senatoarea a povestit într-un interviu pentru Canal 33 ce a făcut timp de 7 zile și 7 nopți.

 

Ce a făcut Diana Șoșoacă timp de 7 zile și 7 nopți

Diana Șoșoacă este una dintre persoanele politice care a stârnit cele mai multe controverse în ultima perioadă. Senatoarea din partea AUR a oferit, în cadrul unui interviu, un detaliu interesant despre viața ei personală. Avocata are o experiență în muncă de peste 20 de ani. Astfel, senatoarea a declarat că își ia în serios fiecare muncă, astfel încât, atunci când are un caz important sau greu, muncește mult. Senatoarea a povestit că recordul ei personal de muncă, fără somn, este de 7 nopți și 7 zile. Avocata susține că îi place ceea ce face și că îi place să muncească, astfel încât nu are stagiari, deoarece acestora nu le place munca, după cum chiar ea susține.

Am încercat să ajut poporul român cum am putut eu, adoptând legi bune. Am întâmpinat multe greutăți în avocatura română. Eu nu sunt genul de avocat care își trimite stagiarii la munca. Nu am avut mulți stagiari pentru că, în primul rând, nu vor să muncească. În al doilea rând nu fac față ritmului meu de muncă.

Eu muncesc și 24 de ore din 24 de ore. Cea mai mare perioadă de muncă a mea a fost de 7 zile și 7 nopți, fără somn. Eu așa funcționez, când trebuie să muncesc și am cazuri grave, eu mă duc, iau clienții de mână, mă duc la ei când mă suna la 1 noaptea. Asta sunt eu. Nu vorbesc de penale, ci de litigii în familie unde copiii sunt cei mai expuși”, a spus Diana Șoșoacă pentru Canal 33.

 

Ce a făcut Diana Șoșoacă în prima zi la Parlament

Diana Șoșoacă reușește, cu fiecare ocazie, să stârnească curiozitatea colegilor parlamentari. După ce a ocupat luni fotoliul de senator, Șoșoacă a intrat în direct pe Facebook din sala de ședințe. Mai mult, așa cum a intrat în atenția publică, Diana Șoșoacă a ales să nu poarte mască și a început să le povestească prietenilor de pe Facebook cum și-a preluat mandatul și ce acte a semnat. Ulterior, senatoarea AUR a prezentat sala mare a Senatului, a filmat tavanul și apoi pe colegii senatori. În viziunea Dianei Șoșoacă, Senatul este doar o groapă cu hiene.

Suntem în plen, în Senatul României. Aşa cum am promis, o să vedeţi tot ce este aici. Hai să vă arăt un pic sala. Pe noi ne-au pus între PSD şi PNL. Se păstrează câte un loc liber între parlamentari pentru a se respecta regulile. Interesant. Când intri, trebuie să semnezi condica, nu se mai strigă catalogul. Dacă cineva a spus că am venit în groapa cu lei s-a înșelat. Am venit în groapa cu hiene. Parlamentul ăsta e locul în care nimic nu rămâne secret. Totul se aude, totul se înregistrează”, a spus senatoarea AUR la începutul transmisiunii live pe Facebook.

Însă, reprezentația fără mască a senatoarei nu a durat mult. Diana Șoșoacă a fost convinsă să poarte mască, marți, la Senat, după ce autoritățile sanitare au anunțat că adeverința cu care invoca scutirea de mască este una neconformă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: