Redactia.ro
Home » Monden » Ce a făcut Florin Condurățeanu chiar înainte să moară. Îți vor da lacrimile

Ce a făcut Florin Condurățeanu chiar înainte să moară. Îți vor da lacrimile

De ieri, românii sunt în doliu după moartea lui Florin Condurățeanu. Respectabilul jurnalist s-a stins din viață și a lăsat în urma sa râuri de lacrimi și goluri în sufletele celor care îl apreciau și îl iubeau. Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator, la vârsta de 71 de ani.

Ce a făcut Florin Condurățeanu înainte să moară

Abia acum s-a aflat ce a făcut jurnalistul chiar înainte să moară. Gestul lui Florin Condurățeanu a impresionat pe toată lumea. Regretatul jurnalist, chiar în ziua în care a plecat dintre noi, a continuat să facă ce a știut mai bine, să ajute. Conform declarațiilor fiului său acesta l-a sunat pe unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi cardio-vasculari pentru a ajuta o femeie aflată în mare nevoie.

Astăzi după amiaza Florin Condurățeanu a sunat un medic, unul dintre cei mai mari chirurgi cardio-vasculari din țară, ca să ajute pe cineva, o femeie. A făcut azi ce știa el mai bine, să ajute.„, a declarat fiul lui Florin Condurățeanu.

Florin Condurățeau s-a stins în brațele fiului său

Ecaterina Andronescu, fostul Ministru al Educației a povestit că a luat legătura cu fiul lui Florin Condurățeanu, care i-a confirmat că jurnalistul a murit în brațele acestuia. Ecaterina Andronescu a precizat că ea mereu l-a considerat pe celebrul jurnalist drept un ”patriarh al jurnaliștilor”.

„L-am sunat pe Răzvan și mi-a confirmat că i-a murit în brațe. I-a venit rău de la muncă. Pentru mine a fost un fel de ”patriarh” al jurnaliștilor.„, a fost declarația Ecaterinei Andronescu.

Ce mesaje i-au transmis vedetele apropiate și cei care îl apreciau

Mesaje peste mesaje au curs în mediul online după aflarea veștii triste a morții lui Florin Condurățeanu. Saveta Bogdan, Mircea Badea, Mihai Mitoșeru, Monica Pop, Marius Tucă, au fost doar o mică parte dintre vedetele care i-au adus un omagiu în scris lui Florin Condurățeanu.

A fost o viață de om. Era refugiul nostru, al ziaristilor mai tineri. Când nu mai exista nicio cale, niciun răspuns, atunci exista Țuțu. Îmi dau seama că l-am văzut nemuritor. Îmi pare rău că nu am apucat să scriu o scrisoare pe care am vrut s-o fac publică dintotdeauna. Am simțit să-i scriu scrisoarea asta, să-i mulțumeasc pentru momentele în care nu aveai nicio soluție și el venea cu o soluție simplă și cu explicație din viață.„,a  fost mesajul lui Marius Tucă.

Dumnezeu sa te odihnească in pace! Începutul săptămânii ne-a adus încă o veste tristă, bunul nostru prieten Florin Condurațeanu ne-a părăsit în această seară! Nu o să uit niciodată sfaturile, povețele și emisiunile frumoase pe care le-am avut împreună! Vei rămâne veșnic, în amintirea mea! 😭😭😭😭„, a scris Saveta Bogdan.

Acum m-a sunat Mama plângând (au fost sapt trecută împreuna la emisiune), dar tot nu pot sa cred ca a murit Florin Condurateanu! Țuțu era un om minunat! Nu mai am cuvinte! Dumnezeu să-l odihneasca!„, a fost mesajul lui Mihai Mitoșeru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: