Redactia.ro
Home » Sport » Ce a făcut Șovre cu autograful de la Haaland! Gestul emoționant al arbitrului

Ce a făcut Șovre cu autograful de la Haaland! Gestul emoționant al arbitrului

Octavian Șovre, Octavian Șovre autograf, Erling Haaland, Leo Messi,

Arbitrul asistent, Octavian Șovre i-a cerut lui Erling Haaland un autograf, la finalul meciului Manchester City – Borussia Dortmund scor 2-1. Gestul său a fost taxat de jurnaliștii englezi, dar și de câteva voci autohtone. Aceștia nu au știut însă motivul pentru care arbitrul a solicitat autograful.

În spatele gestului arbitrului este o explicație emoționantă. Octavian Șovre ajută un centru pentru copii și adulți cu forme grave de autism. De 5 ani Șovre a adunat diferite suveniruri de la meciurile unde a fost delegat în străinătate și le-a donat centrului S.O.S. Autism Bihor. Toate fondurile care ajung la acest centru sunt adunate din donații și strângeri de fonduri obținute în urma unor licitații unde sunt scoase la vânzare diferite obiecte. Șovre și-ar fi dorit ca la meciul din Liga Campionilor să obțină autografe de la Haaland și Guardiola, dar a reușit să primească doar de la norvegian. Orădeanul a declarat că nu a avut timp să-i spună lui Haaland de ce are nevoie de două cartonașe cu autograf. În schimb,în urmă cu ceva vreme cu Leo Messi a avut timp să stea de vorbă, iar argentinianul i-a semnat 9 cartonașe.

“Va afla, cel mai probabil. Am fost sunat de presa internațională și sunt sigur că va citi”, a spus Șovre, pentru playsport.ro.

Ce spune Șovre despre tot scandalul

Arbitrul a reușit să adune până acum aproximativ 250 de autografe pe care le-a donat centrului.

” Televiziunea britanică a surprins momentul și apoi au început să apară știrile. Păi, ce să vă spun despre acțiunea mea? Cu ceva vreme în urmă, eu împreună cu alți colegi de-ai mei, arbitri, am decis să sprijinim un centru în care se aflau persoane cu probleme de sănătate. La fiecare sfârșit de an făceam chete și puținul care se strângea, era donat acestui centru. Cu timpul au mai venit oameni lângă noi și asta ne bucură enorm… Se organizau licitații unde erau vândute diferite obiecte de valoare. Printre aceste obiecte se aflau și cartonașele cu semnăturile fotbaliștilor sau sportivilor celebri”, a spus Șovre.

În ziua în care foarte mulți l-au criticat fără a cunoaște exact motivul pentru care arbitrul a solicitat autograful fotbalistului, centrul S.O.S. Autism Bihor l-a făcut membru de onoare!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: