Redactia.ro
Home » Știri » Ce a fost obligat să facă Iancu Sterp pentru a-și recupera mireasa după ce a fost furată. Fratele lui Culiță a trecut prin momente tensionate

Ce a fost obligat să facă Iancu Sterp pentru a-și recupera mireasa după ce a fost furată. Fratele lui Culiță a trecut prin momente tensionate

Iancu si denisa. Sursa foto: Instagram

Ieri, 27 octombrie, familia Sterp a sărbătorit nunta spectaculoasă a lui Iancu Sterp și Denisa Coțolan, un eveniment presărat cu surprize și tradiții care au adus un suflu de energie și amuzament. Cununia religioasă și petrecerea de după au fost organizate cu mult fast, iar unul dintre momentele de neuitat ale serii a fost inspirat chiar din emisiunea „Survivor”, la care Iancu a participat anterior. Într-o întorsătură neobișnuită și amuzantă a evenimentelor, mireasa a fost furată, iar Iancu a trebuit să parcurgă un traseu special pentru a o recupera pe Denisa.

O nuntă spectaculoasă, condimentată cu tradiții și provocări

După cununia civilă organizată săptămâna trecută, ieri a venit rândul ceremoniei religioase și al marii petreceri. Evenimentul, plin de fast, a fost presărat cu momente speciale, iar tradițiile de nuntă nu au lipsit, printre care și furatul miresei. În mod inedit, Denisa a fost furată de Alex Delea, un fost coleg al lui Iancu de la „Survivor”, care nu s-a mulțumit doar cu o simplă „răpire”, ci a inclus o probă specială, adaptată din renumitul show de televiziune.

Pentru a-și recupera mireasa, Iancu a trebuit să se întoarcă în atmosfera intensă a competiției din Dominicană și să-și înfrunte foștii colegi de echipă într-un traseu fizic asemănător cu cele de la „Survivor”. Scena a fost recreată cu mare atenție, iar nuntașii s-au amuzat copios urmărind cum Iancu, îmbrăcat în costum de mire, trebuia să facă față unei provocări neașteptate.

Provocarea Survivor – între tradiție și distracție

Momentul în care Denisa a fost furată de Alex Delea a stârnit hohote de râs și a captat atenția tuturor invitaților. În fața mirelui, Alex a explicat în glumă că a „furat-o” pe Denisa exact așa cum îi fura mâncarea lui Iancu în timpul competiției „Survivor”, o aluzie amuzantă care a adăugat un plus de savoare evenimentului.

Pentru a-și recupera mireasa, Iancu a fost invitat să participe la o probă de traseu marca „Survivor”, chiar sub privirile invitaților entuziasmați. Alex Delea, împreună cu alți foști concurenți, printre care Andrei Ciobanu și Robert Moscalu, au pregătit un mic joc inspirat de celebrele competiții fizice din show.

„Toată mâncarea furată a fost cu ajutorul tău și pentru asta îți mulțumim. Iancu ne-a data mâncare la toți. Avem o pedeapsă pentru tine. Avem pregătit un traseu Survivor, pe care trebuie să îl câștigi pentru a îți recupera soția. În momentul de față trebuie să alegi cu cine vei juca dintre mine, Andrei Ciobanu și Robert Moscalu”, a fost discuția celor  doi.

Proba a fost concepută pentru a include o provocare finală de precizie: Iancu a fost nevoit să nimerească ținta, un test ce a adus aminte de încercările intense din emisiune. Această competiție improvizată a creat un moment unic, în care mirele s-a dedicat pe deplin provocării, dând tot ce avea mai bun pentru a-și recupera mireasa.

Triumful lui Iancu și un moment memorabil pentru toți invitații

Hotărât să își recupereze mireasa, Iancu a intrat cu toată energia în proba „Survivor”, atrăgând aplauzele și încurajările invitaților. Eforturile sale au fost răsplătite, iar la finalul traseului, după ce a reușit să treacă de toate obstacolele și să atingă ținta, Iancu și-a recuperat mireasa spre bucuria tuturor celor prezenți. Momentul a fost o adevărată atracție pentru nuntași, care s-au amuzat și s-au distrat urmărind cum fostul concurent de la „Survivor” retrăia experiența intensă a competiției, de data aceasta în numele iubirii.

Pentru invitați, proba inspirată de „Survivor” a fost un adevărat spectacol, aducând o doză de umor și originalitate nunții. Acest moment special, pe lângă momentele tradiționale de la nuntă, a făcut ca petrecerea să fie și mai memorabilă. Iancu și Denisa au reușit să aducă bucurie și o atmosferă relaxată, transformând nunta lor într-un eveniment cu adevărat deosebit, marcat de surprize și momente amuzante.

La final, mirele a fost aplaudat și felicitat pentru dedicarea sa, iar Denisa s-a întors alături de el, aducându-le celor doi îndrăgostiți o binemeritată clipă de liniște și împlinire în mijlocul agitației de la nuntă.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: