Redactia.ro
Home » Știri » Ce a găsit agentul de pază care a găsit-o spânzurată pe directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu? Ce se afla în biroul ei

Ce a găsit agentul de pază care a găsit-o spânzurată pe directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu? Ce se afla în biroul ei

Iată ce a găsit agentul de pază care a găsit-o spânzurată pe directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu!

Directoarea Bibliotecii Judeţene din Târgu Jiu a fost găsită spânzurată în sediul instituţiei

Vasile Certezanu, agentul de pază de la Biblioteca Județeană din Târgu Jiu, „Christian Tell“, care a găsit-o spânzurată pe directoarea instituției în biroul ei a povestit ce s-a petrecut în ziua în care femeia și-a pus capăt zilelor.

„Eu am găsit-o. Seara. Ne pregăteam de închidere, pentru că la ora 18.00 era ora de închidere și eu verificam toate încăperile, termostatele, curentul, apa și absolut tot. Am deschis mai greu biroul dumneaei, fără să-mi dau seama de ce nu intră cheia bine. Ușa biroului era închisă pe interior de două ori. Când am intrat, lumina era deschisă și când mi-am aruncat ochii în stânga, era agățată de o grindă de metal de metal cu o eșarfă, între centrală și imprimantă. Am fost șocat”, a povestit acesta pentru adevarul.ro.

Vasile Certezanu: „Era ca gheața de rece“

Bărbatul a povestit că primul lui instinct a fost să taie eșarfa cu care se spânzurase, moment în care a constatat că avea corpul rece:

Au mai fost colegi de-ai dumneaei care au încercat să intre, dar ușa era închisă, iar toată lumea s-a gândit că a plecat acasă. Eu, prin natura serviciului, a trebuit să deschid ușa ca să verific termostatul și alte aspecte. Am avut intenția să-i tai eșarfa. Am strigat la o colegă să vină repede sus. Nu a știut ce se întâmplă. A crezut că-i cutremur. I-am spus că doamna directoare este spânzurată în birou, după care a început să țipe. Eu m-am dus la ea și am pus mâna pe mâna dumneaei și era ca gheața de rece. Am pus mâna pe gât și era rece. Nu i-am mai tăiat eșarfa, pentru că nu avea niciun rost”, a relatat Vasile Certezanu pentru sursa citată.

Ce a găsit agentul de pază care a găsit-o spânzurată pe directoarea Bibliotecii Județene din Târgu Jiu

Agentul de pază a povestit că în biroul Olimpiei Bratu a găsit două bilete de adio, dintre care unul era pentru mama ei:

„Telefonul și l-a dat pe silențios, ușa a fost închisă de două ori și a lăsat un bilet de adio, inclusiv pentru familie. Și-a cerut iertare. Lângă tastatură erau ochelarii, ceasul dat jos de la mână, sacoul dat la o parte și biletul pe care scria: «Dosarul cu creanga este prea mult pentru mine. Asta este sentința mea. Iertare!»”, pentru aceeași sursă.

Olimpia Bratu ar fi suferit din multiple motiv. Aceasta avea probleme în familie, deoarece sănătatea soțului era precară, probleme la locul de muncă, dar și un continuu dezechilibru sufletesc, din ce spun apropiații ar fi afectat-o inclusiv cutremurele.

 

Sursa foto: Adevărul, Alin Ion

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: