Redactia.ro
Home » Știri » Ce a găsit o femeie în grădina casei. Experții nu au putut stabili despre ce „rămășițe” ar fi vorba

Ce a găsit o femeie în grădina casei. Experții nu au putut stabili despre ce „rămășițe” ar fi vorba

GALERIE FOTO (2) Ce a găsit o femeie în grădina casei. Experții nu au putut stabili despre ce „rămășițe” ar fi vorba

Iată ce a găsit o femeie în grădina casei. La fel ca ea, și experții au rămas și ei complet nedumeriți când au văzut despre ce e vorba.

Ce a găsit o femeie în grădina casei. Experții nu au putut stabili despre ce „rămășițe” ar fi vorba

Laura Moorcroft provine din Țara Galilor și are 36 de ani. Ea și soțul au  făcut o descoperire enigmatică chiar în grădina din fața casei ei. Instantaneu, femeia s-a dus cu gândul la un singur lucru.

„Am crezut că este de la un dinozaur”, a spus ea.

Imediat, femeia și soțul ei au mers la o grădină zoologică și la un veterinar din apropiere, ca să le arate „rămășițele”. Experții au rămas și ei nedumeriți când au văzut despre ce este vorba.

„Eu și soțul meu tocmai ne întorsesem de la o plimbare și el a observat-o pe iarbă. Ni se pare preistorică – o gheară cu solzi, asemănătoare unei șopârle. Suntem mari fani ai filmului Jurassic Park, așa că ne-am gândit imediat că este de la un dinozaur, adică arată foarte asemănător cu o șopârlă, nu-i așa?”, a mărturisit Laura Moorcroft, potrivit The Mirror.

Împărtășind fotografia online, localnicii și-au dat cu părerea și au făcut tot felul de presupuneri despre ce este vorba. Unii au spus că provine de la o pasăre de pradă sau de la o pasăre de curte, dar alții au spus că ar putea fi vorba despre un aligator, un crocodil sau o broască țestoasă.

Foto: Laura Moorcroft/Pen News

Căutând o opinie mai bine informată, Laura a contactat Grădina Zoologică Chester și un veterinar din apropiere. Aparent, ar fi vorba despre ghearele unei păsări, dar nimeni nu a reușit să se pună de acord asupra speciei.

„Unul a spus că era un fazan, iar celălalt un curcan, așa că încă nu suntem lămuriți”, a spus Laura. „Iar dacă provine de la o pasăre de curte sau de la un fel de pasăre de pradă, ce s-a întâmplat cu restul și cum a ajuns gheara acolo unde a ajuns?”, a continuare femeia.

„Avem camere de supraveghere, dar erau un pic prea departe în grădină pentru a detecta ceva, așa că rămâne un mister”.

„Îmi place cel mai mult presupunerea noastră despre un velociraptor. Îmi place că oamenii au avut aceeași gândire ca și mine. Am văzut că cineva a crezut că a fost un Gremlin!”, a mai spus ea, mai în glumă, mai în serios.

Arkhat Abzhanov, un biolog la Universitatea Harvard, a declarat: „Primele păsări au fost aproape identice cu embrionul târziu de la velociraptori. Spre deosebire de omologul lor din film, velociraptorii adevărați erau, de asemenea, cu pene și aproximativ de aceeași dimensiune ca curcanii”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: