Redactia.ro
Home » Monden » Ce a găsit Ștefan Stan în casa mamei sale, după moartea acesteia. Coincidența care i-a lăsat pe toți fără cuvinte: ”Am înnebunit”

Ce a găsit Ștefan Stan în casa mamei sale, după moartea acesteia. Coincidența care i-a lăsat pe toți fără cuvinte: ”Am înnebunit”

GALERIE FOTO (2)

Ștefan Stan, unul dintre artiștii cunoscuți de la noi din țară, a trecut prin momente foarte grele după ce mama lui s-a stins din viață. Cântărețul și-a găsit liniștea în brațele soției sale, cea care i-a dăruit două fete: Mira și Elif.

Ce a găsit Ștefan Stan în casa mamei sale, după moartea acesteia

Ștefan Stan a vorbit despre momentele grele prin care a trecut, după ce a murit mama lui. Artistul s-a întors în casa părintească, la ceva vreme după înmormântarea mamei lui. Nu a mers singur, ci însoțit de Simona și soacra lui. Mare i-a fost mirarea, când a descoperit câteva lucruri de fetiță, în dulapul de haine al mamei lui. Asta pentru că femeia nu ar fi știut că Ștefan și Simona vor avea, din nou, o fetiță. Mai mult decât atât, artistul a mai povestit cum lângă pozele cu el, din diferite reviste, se mai aflau câteva poze cu un alt bărbat.

Cântărețul spune că s-a gândit ca nu cumva să mai aibă vreun frate, însă soacra lui l-a lămurit imediat. Era vorba despre un actor din serialul turcesc Elif, pe care mama lui Ștefan îl îndrăgea. Ei bine, artistul a rămas șocat să audă că serialul pe care mama lui îl îndrăgea se numește la fel ca fetița lui – Elif.

Dezvăluiri neașteptate făcute de Ștefan Stan

Am crezut că noi i-am pus numele Elif fetiței noastre, dar nu a fost așa. N-am cum să dovedesc lucrurile astea, dar eu ți le spun. Fiecare crede ce vrea. Am plecat la niște prieteni în Turcia și fata lor se numește Elif. Mi-a plăcut foarte tare numele ăsta, este un nume extraordinar. Noi suntem iubitori de Turcia. Dacă n-ar fi fost Germania, ar fi fost Turcia a doua alegere. Avem mulți prieteni acolo. Nu știam decât eu și Simona că pe fată o va chema Elif. Am mers la mama acasă, la un an, să donăm totul…n-am aruncat nimic, am dat haine la o familie care nu avea lucruri.

În hainele pe care le-am luat din șifonierul respectiv, am găsit o rochiță de fată, de bebeluș, în țiplă, ca de botez. Am găsit botoșei roz, bențite, totul de fată. Nu era nimic care să ducă cu gândul să fie de băiat. Am înnebunit cu Simona, că asta însemna că mama știa că o să avem fată. Am găsit într-un sifonier, mai mult de jumătate, de ziare, reviste, articole cu mine. Lângă pozele cu mine, mai era un băiat. Nu știam cine e.

Și mi-a zis mama Simonei că bărbatul ăla era actorul din filmul Elif. Am luat casa, a venit să facă recepția și îți dă codul fiscal, care e codul fiscal? Îți zic eu, ziua mea de naștere, luna mea de naștere, anul meu și anul în care am cumpărat casa”, a povestit Ștefan Stan, în emisiunea ”În Oglindă”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: