Redactia.ro
Home » Știri » Ce a găsit un bărbat într-un pungă de McDonald’s. În interior, era o pungă și mai mică

Ce a găsit un bărbat într-un pungă de McDonald’s. În interior, era o pungă și mai mică

Ce a găsit un bărbat într-un pungă de McDonald's. În interior, era o pungă și mai mică

Ce a găsit un bărbat într-un pungă de McDonald’s, după ce a ridicat o comandă de mâncare. În interiorul pungii, era o pungă și mai mică. Iată ce a făcut tânărul. Mulți au considerat că trebuie neapărat să fie recompensat.

Ce a găsit un bărbat într-un pungă de McDonald’s. În interior, era o pungă și mai mică

Un tânăr a mers să își cumpere de mâncare de la McDonald’s. Josiah Vargas și-a comandat atunci un Sausage McMuffin. În interiorul pungii, însă, el a găsit o pungă mai mică, despre care nu știa nimic. S-a gândit că este vorba despre o greșeală, cel mai probabil.

Josiah a povestit întâmplarea pe TikTok. Tânărul a filmat interiorul pungii, acolo unde se poate vedea o pungă și mai mică, care era plină cu bani.

„Doar câteva mii de dolari aici. Trebuie să înapoiez asta pentru că sunt o persoană bună, bănuiesc”, a spus el în videoclip.

@dookiedoeboy #fyp #mcdonalds #deposit #dogoodthings ♬ original sound – Josiah Vargas

Tânărului i s-a dat din greșeală o pungă plină cu bani împreună cu mâncarea pe care a comandat-o, informează Insider. El s-a filmat și când a returnat banii.

„Voi spălați bani aici?”, îi întreabă ei pe angajații McDonald’s. Mai multe voci i-au răspuns: „Ești o binecuvântare de la Dumnezeu”, „Oh, Doamne! Vreau să te îmbrățișez”.

Unii dintre angajații McDonald’s au început să plângă și chiar l-au îmbrățișat pe bărbat pentru ceea ce a făcut. Totodată, postarea lui a devenit virală și a fost vizualizată de milioane de ori deja. Fanii lui i-au cerut deja companiei McDonald’s să îl recompenseze pentru gestul pe care l-a făcut. Și exact așa s-a întâmplat, spre bucuria lui. Bunătatea trebuie mereu răsplătită.

„Ești un om minunat! Te McTeIubesc!”, a scris o persoană, care a ținut neapărat să îl felicite.

„Primesc McDonald’s gratis timp de o lună”, a spus Vargas, adăugând că managerul companiei l-a chemat înapoi să îi dea și 200 de dolari.

Ce a găsit un bărbat într-un pungă de McDonald's. În interior, era o pungă și mai mică
Foto: capturi video TikTok / dookiedoeboy
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: