Redactia.ro
Home » Monden » Ce a găsit Viorel Stegaru în telefonul Vulpiței. Asta l-a făcut să pună punct imediat relației

Ce a găsit Viorel Stegaru în telefonul Vulpiței. Asta l-a făcut să pună punct imediat relației

GALERIE FOTO (2) viorel si vulpita

Viorel Stegaru și Vulpița și-au spus adio, după mai mulți ani de relație. Cel care a confirmat despărțirea a fost chiar Viorel, care a scris pe contul personal de Instagram că pur și simplu nu mai dorește să audă nimic despre Vulpița, o femeie devenită un capitol neplăcut pentru el.

Viorel a alungat-o pe Vulpița din casă

Viorel Stegaru și Vulpița au devenit celebri după ce au participat la emisiunea Acces Direct, iar relația tensionată dintre ei a fost supusă dezbaterilor. Reveniți la Blăgești, Viorel și Vulpița au continuat să aibă conflicte din ce în ce mai des.

Cu toate acestea, ei au devenit părinții a doi copii, care în prezent de află la Viorel pentru că Vulpița a decis să părăsească domiciliul conjugal. Cum s-a ajuns la o situație atât de radicală?

vulpita si viorel
Vulpița și Viorel s-au despărțit după ce Viorel ar fi găsit poze indecente în telefonul ei Sursă foto: SpyNews

Vulpița a trimis mesaje indecente mai multor bărbați

Viorel a muncit mult, cu ziua pentru a face un bănuț și a avea ce pune pe masă familiei, timp în care Vulpița se pare că s-a îndeletnicit cu activități care nu i-au făcut plăcere partenerului de viață. Concret, Vulpița ar fi călcat din nou strâmb, spre disperarea lui Viorel care nu a mai avut puterea de a o ierta din nou pentru infidelitate.

Viorel a descoperit mai multe poze indecente pe care aceasta din urmă le-ar fi trimis maim multor bărbați. Femeia a fost alungată din casă și s-a văzut nevoită să se întoarcă în casa părintească, doar că, surpriză, nici părinții nu au fost prea încântați să o primească cu brațele deschise.

Viorel a fost agresiv cu Vulpița

O vecină a familiei Stegaru susține că deși Vulpița nu a fost niciodată vreo ușă de biserică, nici Viorel nu a fost tocmai un soț exemplat. Aceasta ar fi recurs de mai multe ori la violența fizică și nu ar fi ezitat să folosească forța brută în disputele aprige cu partenera de viață.

O fi fost așa, mamă, dar și Viorel o mai bătea. Profita de faptul că e mai mare decât ea și ea n-are unde să se ducă. S-a măritat cu el de mică, să ducă și ea o viață mai bună. Ai ei sunt mai săraci, cu mai puține posibilități. Nici casa lor nu se învârte după soare… o fi gândit și ea că trăiește mai bine. A râs lumea de ea atunci când a apărut filmarea aia când face „prostii” pe câmp. A trăit cu rușine, dar lumea a uitat, mamă. Că se uită. Au venit altele care s-au întâmplat”,  povestea vecina acestora, în urmă cu aproximativ un an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: