Redactia.ro
Home » Monden » Ce a însemnat cazul Colectiv pentru Adi Despot. Artistul nu poate uita tragedia care a schimbat România: „Cel mai mare coșmar este…”

Ce a însemnat cazul Colectiv pentru Adi Despot. Artistul nu poate uita tragedia care a schimbat România: „Cel mai mare coșmar este…”

Ce a însemnat cazul Colectiv pentru Adi Despot.

Ce a însemnat cazul Colectiv pentru Adi Despot. În urmă cu șase ani a avut loc tragedia care a schimbat întreaga Românie. Pe 31 octombrie, 64 de persoane au murit în incendiul din clubul Colectiv. Adi Despot, solistul trupei Vița de vie se afla în club la momentul incendiului reușind să se salveze. Șase ani mai târziu, artistul a mărturisit cât de mult s-a schimbat viața sa în urma acestui eveniment tragic.

Ce a însemnat cazul Colectiv pentru Adi Despot. Artistul nu poate uita tragedia care a schimbat România: „Cel mai mare coșmar este…”

Ce a însemnat cazul Colectiv pentru Adi Despot. Celebrul artist se afla în clubul Colectiv când a izbucnit incendiul. Deși era rănit, Adi a continuat să ajute victimele care erau rănite și le-a scos pe brațe, până la sosirea pompierilor. Cântărețul urma să urce pe scenă în noaptea tragediei alături de trupa Goodbye to Gravity. Adi Despot și-a pierdut prieteni și colegi în incendiul din clubul Colectiv. Invitat în podcast-ul lui Micutzu, Despot a vorbit despre nefericitul eveniment. „Colectiv a însemnat pentru mine un mindstorms teribil. Există viața înainte de Colectiv și există viața de după Colectiv. Totul s-a schimbat, absolut totul. Și nu mă refer la cluburi, la sistemele de siguranță, ISU, sau pompiri. Reset total! Foarte interesant că legat de Colectiv, cele mai mari coșmaruri ale mele care continuă să fie, nu erau legate de ceea ce s-a întâmplat acolo, pentru că am funcționat pe instinct. Cel mai mare coșmar este cu Toma al meu( nr. fiul său) în club. El nu a fost acolo, Toma era acasă. Dar am coșmaruri cu copilul meu acolo. Dacă reușești să treci peste un asemenea moment în viață nu mai există nimic care să te poată opri sau speria„.

Artistul consideră că românii au avut parte de experiențe neplăcute într-un timp foarte scurt, motiv pentru care s-au adunat multe sentimente de tristețe și dezamăgire. 64 de persoane și-au pierdut viața în incendiul de la  Colectiv, iar majoritatea victimelor erau tineri.

Adrian Despot, despre momentul izbucnirii incendiului

Din păcate, membrii trupei Goodbye to Gravity și-au pierdut viața în incendiul de la Colectiv. Andrei Găluț, solistul trupei rock a fost singurul care a supraviețuit. Adi Despot a mai fost prezent la concertele organizate de clubul Colectiv, dar niciodată nu a fost atent la detaliile importante.

„Eram prieten cu membrii trupei Goodbye to Gravity, urma să cânt în acea seară o melodie cu ei, chiar fusesem la repetiții. Anterior, mai asistasem la concerte ale formației tot în clubul Colectiv. Nu-mi aduc aminte dacă la Colectiv am mai asistat la efecte pirotehnice.Știam că urmează să fie folosite și artificii în cadrul evenimentului. Eu eram cu prietenul meu Cezar Popescu într-o zonă de lângă scenă, amenajată pentru cei ce urmau să participe la concert, iar la un moment dat am sesizat că se făcuse liniște și am sesizat o suprafață suficient de mare a tavanului cuprinsă de foc. În momentul respectiv nu am observat ceva care să-mi atragă atenția la stâlpi și tavan, erau bureți și pe stâlpi, și pe tavan, material care de obicei se folosește teoretic la antifonare. În opinia mea, acești bureți absorb. Nu am văzut în club extinctoare și, sincer, nici nu ne uitam după ele. Nu-mi aduc aminte să fi văzut vreo săgeată care să fi indicat vreo ieșire de urgență,” a declarat Adrian Despot.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: