Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit Dana Rogoz în ziua în care a împlinit 39 de ani. Actrița a recunoscut abia acum: ”Am plâns de mai multe ori”

Ce a pățit Dana Rogoz în ziua în care a împlinit 39 de ani. Actrița a recunoscut abia acum: ”Am plâns de mai multe ori”

Pe 26 septembrie 2024, Dana Rogoz și-a aniversat cei 39 de ani, iar cei dragi i-au fost alături cu multe surprize. Cea mai emoționantă parte a zilei a fost când fratele ei a venit tocmai din Olanda să îi fie alături. Vedeta a împărtășit cu fanii din social media momentele prin care a trecut și a recunoscut că a plâns de mai multe ori în ziua respectivă. 

Dana Rogoz a împlinit 39 de ani

Dana Rogoz și-a petrecut ziua de naștere înconjurată de membrii familiei. Copiii ei, Vlad și Lia, dar și soțul, Radu Dragomir, i-au pregătit o surpriză mare. Mai mult de atât, vedeta a fost tare bucuroasă și de revederea cu unul dintre frații ei, stabilit în Olanda.

De ce a plâns de ziua ei de naștere

Reîntâlnirea cu fratele ei a venit la pachet cu un car de emoții pentru actriță, care a precizat că a lăcrimat destul de mult în ziua respectivă: „Ziua mea de naștere a fost anul acesta foarte emoționantă. Sau, altfel spus, am plâns de mai multe ori pe parcursul zilei. Mă rog, de fapt am început să plâng de cu o zi înainte. Nu știu cum să vă spun, dar ultimul an a fost unul extrem pentru mine.

A fost un an cu mari reușite profesionale, căci scurtmetrajul meu a călătorit mult de tot – și o mai face încă – pe la festivaluri internaționale. A fost și anul în care am renovat și salvat de la prăbușire casă de la Viscri!

Dar a fost și anul unor lovituri ale vieții, care au creat răni, a căror coajă mult prea fragilă s-a tot rupt, generând o durere surdă aproape continuă”, a scris Dana Rogoz pe pagina de Instagram.

Este căsătorită de 12 ani cu Radu Dragomir

Dana Rogoz și Radu Dragomir sunt căsătoriti din 2012 și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei. Au împreună doi copii și o căsnicie discretă. Cuplul s-a cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „La bloc”, în care Dana juca și pe care Radu îl regiza la vremea respectivă.

„Lucrurile sunt atât de nuanțate. Probabil că a ajutat în sensul că el avea deja o anumită perspectivă, era cu un pas înainte în viață. Am trecut de vârsta pe care el o avea când noi am început relația și pot să înțeleg ce așteptări ai de la o relație pe termen lung altfel decât înțelegeam la 19 ani.

Dar nu ne-am jucat cu emoțiile noastre, cum fac tinerii. Plec la mama, două săptămâni nu mai vorbim. N-au existat niciodată glumele astea, provocările astea, să ne condiționăm. Ne-am asumat cu totul”, a spus Dana Rogoz, pentru Unica.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: