Redactia.ro
Home » Monden » Dana Rogoz este în lacrimi. Actrița a avut parte de multe emoții în prima zi de grădiniță a fiicei sale

Dana Rogoz este în lacrimi. Actrița a avut parte de multe emoții în prima zi de grădiniță a fiicei sale

Pe data de 5 septembrie 2023, Dana Rogoz și familia ei au trăit un moment cu adevărat special. Fiica lor cea mică, Lia, a avut prima zi de grădiniță, marcând astfel un nou început în viața micuței.

Dana Rogoz și soțul ei îi acordă o importanță deosebită familiei lor și în special copiilor lor, Vlad (9 ani) și Lia (2 ani). Prima zi de grădiniță a Liei a fost un eveniment plin de emoție și semnificație pentru întreaga familie.

Dana Rogoz, în lacrimi în prima zi de grădiniță a fiicei sale

În prima zi de grădiniță a Liei, Dana Rogoz a fost martora unor momente unice și pline de emoție. Toată familia, de la cei mai mici la cei mai mari, s-a mobilizat pentru a fi alături de Lia în acest moment important din viața ei.

„Prima zi de grădiniță din viața ei. De fapt, prima jumătate de oră, căci acomodarea este una lentă. Dar ce emoții frumoase! Ce strategii! Câte planuri! Dar câte pregătiri! Foarte emoționant pentru noi, părinții, dar și pentru Vlad, frățiorul mai mare. Mai ales că Lia merge acum la aceeași grădiniță la care a fost și el.

Așa că de dimineață am trecut toți patru pragul ei, marcând un nou început în viețile noastre. Avem o fetiță de grădiniță.Așa că de dimineață am trecut toți patru pragul ei, marcând un nou început în viețile noastre. Avem o fetiță de grădiniță”, a mărturisit Dana Rogoz, pe Instagram.

Ce program are fiica Danei Rogoz

Dana Rogoz și soțul ei au decis să ofere fiicei lor o acomodare delicată la noul mediu de grădiniță. Înțelegând importanța acestui proces și dorind să reducă presiunea asupra micuței Lia, au optat pentru un program comod și treptat.

Micuța Lia a plâns inițial în momentul în care mama ei a ales să părăsească sala de clasă, însă, ulterior, aceasta a revenit la sentimente mai bune. Educatoarea a petrecut momente frumoase alături de ea, iar la plecară a părut destul de încântată de ceea ce s-a întâmplat.

„Evident că am rămas chiar la intrarea în grădiniță, până când programul de 30 de minute (stabilit de dinainte) s-a încheiat, iar ea a venit la noi de mână cu educatoarea, foarte liniștită și cooperantă. Să vedem mâine cum o fi, dar începutul clar a fost un succes”, a mai spus Dana Rogoz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: