Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit Daniel Pavel în ziua în care s-a însurat cu Ana Maria Pop. Gestul emoționant făcut de socrul mic 

Ce a pățit Daniel Pavel în ziua în care s-a însurat cu Ana Maria Pop. Gestul emoționant făcut de socrul mic 

Daniel Pavel și Ana Maria Pop au devenit soț și soție sâmbătă, 8 iunie 2024. Prezentatorul de la Survivor și iubita lui au spus „DA”, pe malul lacului Snagov. Cum era de așteptat, emoțiile au fost mari, însă Daniel Pavel a fost cel care a cam ‘clacat’ la un moment dat. Ce s-a întâmplat?

Ce a pățit Daniel Pavel în ziua nunții cu Ana Maria Pop

Sâmbătă, 8 iunie 2024, Daniel Pavel s-a căsătorit cu logodnica lui, Ana Maria Pop, iar petrecerea a avut loc într-o locație superbă din Snagov. Într-un interviu pentru Cancan.ro, prezentatorul de la Survivor a povestit cum a reușit să o ‘ia’ pe miresică de la socrul mic. În plus, gestul făcut de bărbat la adresa lui Daniel Pavel l-a emoționat teribil, dar și l-a pus puțin în gardă.

„Când am spus că o cer pe Ana, înainte de începutul lui octombrie, am zis «o să fie o logodnă mai lungă», urma și Survivor. Dar se întâmplă, e 8 iunie 2024 și îmi dau seama că nu puteam fi în alt loc. Am avut emoții, Sabin, în momentul în care a coborât cu tăticul ei, am zis «mamă, vine la mine, vine spre mine». Eu am venit cu barca, încă eram cu povești, să fiu în timp, filmam, «tata, dă șapca jos, Doamne, ce caută cu șapca». În momentul în care am văzut că vine la mine, vine doamna Pavel, urma să fim întrebați și gata!”, a spus Daniel Pavel, pentru Cancan.ro. 

A plâns la ceremonie

La ceremonia de pe malul lacului, Ana Maria Pop a venit însoțită de tatăl ei. Daniel Pavel a mărturisit că socrul mic i-a strâns mâna extrem de puternic în momentul în care i-a ‘cedat’ fata: „Da, ăla a fost momentul, când domnul Pop, domnul General, socrul principal, mi-a strâns mâna foarte puternic, era o menghină acolo. M-am simțit din nou ofițerul de marină de pe navă. Dânsul așa a spus «ți-o dau pentru toată viața». A pus foarte multă încărcătură spirituală, emoțională și fizică. Încercam să comunic, «da, o iau!», din tot dragul și cu toată inima.

Emoții în sensul pozitiv. Adică vorbeam cu mireasa, avem din Maramureș, din Țara Moților, din Transilvania. Sunt niște tipicuri și e clar un program acolo, care trebuie respectat. Și o să fim pe acel program. De la tatăl meu emoția pozitivă este că o să-și aducă aminte că a fost un mare salonist al Bucureștilor, anilor ’50-’60, twist and shout, să ceară numai rock’n’roll-ul ăla, să zic «tată, au trecut 50 de ani».

Ce planuri are după terminarea show-ului Survivor

După finala „Survivor All Stars”, Daniel Pavel a anunțat că se va concentra pe alte proiecte importante din viața sa. Deși nu a oferit detalii specifice despre aceste planuri, el a lăsat să se înțeleagă că urmează evenimente semnificative. „A fost o săptămână grea, una în care am intrat cu cinci concurenți, am pierdut câte unul marți și miercuri, iar joi… am ales un campion! A fost săptămâna finalei Survivor All Stars, din 2024”, a spus Daniel Pavel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: