Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Ileana Sterp cu puțin timp înainte de nunta surorii sale: „Se vede groaznic” – VIDEO

Ce a pățit Ileana Sterp cu puțin timp înainte de nunta surorii sale: „Se vede groaznic” – VIDEO

ileana sterp

Familia Sterp este în culmea fericirii, asta pentru că Geta se va căsători duminica aceasta cu alesul inimii sale, Sebastian, bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani.

Sora mai mică a lui Culiță Sterp va îmbrăca rochia de mireasă duminică, 2 octombrie, iar viața ei se va schimba destul de mult.

Ileana Sterp a rămas fără rochie înainte de nunta surorii sale

Toți membrii familiei asistă la nunta Getuței Sterp. Dar chiar cu o zi înainte de eveniment, sora ei mai mare Ileana Sterp a avut parte de o întâmplare nefericită cu rochia pe care și-a făcut-o pe comandă.

Aceasta a mărturisit pe canalul său de YouTube că rochia care i-a fost creată nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor ei. Mai exact, culoarea nu i-a plăcut deloc. Drept urmare, a refuzat-o, iar croitoreasa i-a înapoiat banii.

„Aici Dani era super nervos, că nu-mi era bună rochia, nu era bună culoarea, pardon, rochia era croită frumos, dar culoarea nu era ce trebuie și aici eram în căutarea altor rochii, era vineri seara. E sâmbătă dimineața și noi am fost la spovedit toți patru. Acum mergem acasă și ei trebuie să mă duc să-mi caut altă rochie, pentru că nu-mi place deloc culoarea, nu prea-mi place nimic la ea. În interior se vede într-un fel, dar în exterior se vede groaznic, e un mov așa, nu pot s-o port și parcă presimțeam că ceva nu o să-mi placă. Asta e, eu voiam un maro ca să meargă cu costumul lui Dani, dar movul ăsta chiar nu merge cu nimic.”, a detaliat Ileana Sterp în vlogul său.

Și-a cumpărat 3 rochii pentru nuntă

Rămasă fără ținută chiar înainte de nunta surorii sale, Ileana Sterp s-a văzut nevoită să-și caute o altă rochie, pe ultima sută de metri. Și-a cumpărat nu doar una, ci trei.

„Sper să mai găsesc astăzi ceva. Am fost la Deva și am găsit altă rochie. Alte 3 rochii mi-am mai cumpărat, pentru că nu m-am putut decide, mi-am găsit niște rochii foarte frumoase, chiar în Deva, aici lângă noi, că mereu căutăm în alte orașe, ne gândim că nu aici. Ba da, sunt foarte faine. Rochia pe care am făcut-o la croitor am dus-o înapoi, am primit banii înapoi. Doamna a avut o atitudine foarte ok și chiar nu mă așteptam. Rochia a fost croită foarte fain, exact pe dimensiunile mele, croită foarte bine, doar că culoarea la lumină naturală nu-i deloc cum mi-o imaginam eu, deci nu o pot purta efectiv.”, a completat ea.

Familia Sterp, una dintre cele mai iubite familii din showbiz

Familia Sterp este foarte celebră în showbiz. Totul a pornit odată cu notorietatea lui Culiță Sterp, cântăreț de muzică de petrecere. Culiță Sterp este frate cu Ileana și Getuța Sterp, dar și cu Iancu Sterp.

În ultima vreme, membrii familiei au devenit virali în online, prin prisma rețelelor de socializare. Adesea postează vloguri pe youtube, adunând mulțimi de vizualizări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: