Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit o familie de români care și-a rezervat vacanța în Grecia. Părinții au mers cu bebelușul lor acolo: „Cea mai mare țeapă”

Ce a pățit o familie de români care și-a rezervat vacanța în Grecia. Părinții au mers cu bebelușul lor acolo: „Cea mai mare țeapă”

Ce a pățit o familie de români care și-a rezervat vacanța în Grecia: „Mare greșeală”. Părinții au mers cu bebelușul lor acolo și s-au îngrozit

Iată ce a pățit o familie de români care și-a rezervat vacanța în Grecia. Când românii au ajuns acolo, au constatat că au făcut o „mare greșeală”, așa cum singuri au spus. Cei doi părinți au mers cu bebelușul lor acolo. Iată detalii!

Ce a pățit o familie de români care și-a rezervat vacanța în Grecia. Părinții au mers cu bebelușul lor acolo: „Cea mai mare țeapă”

Cei doi părinți, care și-au luat bebelușul cu ei, sperau la o vacanță de vis în Grecia. Au plecat cu speranțe mari, dar au constatat doar că au făcut o „mare greșeală”. Când au mers acolo, în loc de casa cu curte pe care credeau că au rezervat-o, au aflat că vor fi cazați într-un apartament, de fapt. Și poate că ar fi făcut abstracție de mobile foarte veche, dar problema era că în casă era mucegai pe pereți. Totodată, au mai spus că dușul era „înfundat cu o tonă de păr”, iar per ansamblu totul era „lipicios și grețos”.

Iată ce a scris un membru al familiei pe grupul Forum Grecia, când încerca cu disperare să găsească altă cazare.

„Cuplu cu un bebeluș căutăm urgent cazare, ca soluție de back-up. Pe scurt, cazarea plătită prin AirBnB, arată în linii mari ca-n poze, doar că jegul și ponoseala sunt indescriptibile.

Planul inițial era pentru o lună în sudul Greciei (suntem deja aici) într-o proprietate la curte cu 2 dormitoare la prețul de 450 euro, fiind extra sezon. Realitatea e însă departe de ce credeam că am rezervat, așa că ne căutăm o opțiune de rezervă. Dacă aveți ceva în cifre decente, disponibil pentru următoarele 2-3 săptămâni, rog să comentați și vă contactez în privat.

De preferat: Peloponnese, Attica, Keratea, Zakynthos, Lefkada, Corfu dar nu excludem și alte zone dacă oferta e decentă.
Mulțumesc!

P.S: Curățenia este crucială!”

Turiștii au povestit că au început să caute cazare în decembrie anul trecut și așa au luat legătura de un conațional stabilit în Halkidiki.

„Ne-a ținut în stand-by 2 luni, evitând să menționeze clar un preț, mereu explicând că banii nu-s un stres, doar să mergem să ne simțim bine; n-am înțeles ever ce era în capul lui, așa că am renunțat.

În final ne-am spus că din moment ce plătim cu card și în avans prin AirBnB-ul lucrurile sunt clare. Se pare că am mai pus o lecție la catastiful lecțiilor despre natura umană și a comerciantului în special.

Dincolo de faptul că curtea nu e curte și casa nu e casă (cum credeam! E un apartament în clădire cu apartamente fără NICI un strop de curte), dincolo de astea, absolut totul e de o ponoseală ieșită din comun. Inclusiv dușul, înfundat cu o tonă de păr l-am găsit, iar per ansamblu totul e lipicios și grețos.

Cel mai tare e că nici n-ai ce să le spui celor de la AirBnB, că nu e ca și cum nu există mobila din poze, să ai motiv să faci complaint, dar cum le spui că pute casa toată. Bonus, cu mucegai. Vorba aia, am venit la mare pentru aer curat și miroase toată casa a mucegai.

Anyways, va fi cel mai scump review din viața mea, măcar să-i las și eu omului un cadou în prag de sezon estival.

Aici e prima greșeală mare ce am făcut-o. Are doar 3 review-uri, foarte bune, evident, din 2020 și 2021. Ce să zic, să ne fie învățătură de minte.

Venim în Grecia de 8 ani, e cel mai grav fail de până acum, sincer, și e poziția 2 în top failuri din viață noastră. E o lecție”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: