Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce a pățit o femeie după ce s-a dus acasă la bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet. Nu i-a venit să creadă

Ce a pățit o femeie după ce s-a dus acasă la bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet. Nu i-a venit să creadă

GALERIE FOTO (2) Ce a pățit o femeie după ce s-a dus acasă la bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet.

Ce a pățit o femeie după ce s-a dus acasă la bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet. La începutul lunii ianuarie, pandemia de coronavirus a revenit în China, iar autoritățile au decis introducerea lock-downului. Astfel, o femeie a fost pusă într-o situatie nemaiîntâlnită. Ce s-a întâmplat după ce s-a întâlnit cu un bărbat pe care îl cunoscuse pe rețelele de socializare.

Ce a pățit o femeie după ce s-a dus acasă la bărbatul pe care îl cunoscuse pe Internet. Nu i-a venit să creadă

Un lockdown introdus mult prea rapid a luat prin surprindere o femeie din China. La începutul acestui an, China a anuntat că numărul cazurilor de coronavirus au crescut, așa că au introdus lock down. Cu toate astea, o femeie în vârstă de 30 de ani a fost luată prin surprindere de decizia autorităților chineze. Wang a cunoscut un bărbat pe rețelele de socializare, iar pe 6 ianuarie au plănuit să se întâlnească.

Familia acesteia vrea să o căsătorească, motiv pentru care i-a aranjat mai multe întâlniri cu posibili candidați la titlul de soț. Wang a mers să se întâlnească cu un posibil partener la el acasă, în orașul Zhengzhou. Acesta era cel de-al cincilea candidat cu care se întâlnise și a vrut să îi arate abilitățile sale de bucătar. Astfel, cei doi au mers împreună la el acasă. După cină, Wang urma să se întoarcă acasă, dar a avut parte de o surpriză. „Cel de-al cincilea (candidat) voia să-mi arate abilitățile sale de bucătar și m-a invitat la domiciliul său pentru cină”, a postat femeia pe rețeaua socială Weibo.

Wang, femeia care a ramas in izolare la un barbat pe care l-a cunoscut pe internet

Imaginile au devenit virale în mediul online

Aceasta a aflat că întreg cartier a fost carantinat. Astfel, tânăra de 30 de ani a rămas blocată în casa bărbatului pentru patru zile, timp în care acesta i-a făcut toate plăcerile. Wang a postat clipuri video în care pretendentul său îi gătește, mătura prin casa și lucrează. Clipurile video au devenit virale, iar incidentul a devenit subiect de discutie pe Weibo. „În perioada de carantină, am realizat că, în afară de faptul că e reticent ca un manechin din lemn, totul este destul de ok în ceea ce-l privește (pe bărbat, n.r.).Gătește, face curat prin casă și muncește. Deși nu gătește prea bine, e dornic să petreacă timpul în bucătărie și cred că asta e ceva grozav”, a mărturisit Wang pentru publicația chineză de stat The Paper.

În videoclipurile postate de aceasta se poate vedea cum bărbatul îi serveste omletă cu roșii. După interesul neașteptat pe care l-a provocat Wang, femeia a ascuns clipurile originale postate pe Weibo. „Chiar acum, sunt la el acasă. Este o persoană tăcută, sinceră, nu vorbește prea mult. După ce materialul video a devenit popular, au început să-l sune prietenii și cred că asta i-a afectat viața. De aceea am înlăturat videoclipul (…) Mulțumesc tuturor pentru atenție. Sper că pandemia se va termina repede și că fetele singure își vor putea găsi o relație în curând „, a precizat ea într-o postare de la începutul săptămânii.

Sursa foto: CNN

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: