Redactia.ro
Home » Monden » Ce a pățit Theo Rose la nunta lui Liviu Teodorescu! Artista s-a enervat foarte tare

Ce a pățit Theo Rose la nunta lui Liviu Teodorescu! Artista s-a enervat foarte tare

Ce a pățit Theo Rose la nunta lui Liviu Teodorescu! Artista s-a enervat foarte tare

Liviu Teodorescu și iubita lui s-au căsătorit! Theo Rose a avut parte de un eveniment neplăcut la petrecere a spus totul! Ce a enervat-o cel mai tare pe artistă?

Ce a pățit Theo Rose la nunta lui Liviu Teodorescu! Artista s-a enervat foarte tare

Liviu Teodorescu și iubita lui s-au căsătorit în luna iulie a acestui an. La nunta lor a fost invitată și Theo Rose să cântă, iar acum, artista a dezvăluit cu ce situație s-a confruntat la eveniment. Înainte de ziua nunții lui Liviu Teodorescu, cântăreața a participat la mai multe filmări pentru un show TV și oboseala și-a spus cuvântul.

De aproximativ trei ani, Theo Rose se luptă cu anxietatea. Iar cântăreața a avut parte de un astfel de episod înainte de a urca pe scenă, la nunta lui Liviu Teodorescu. I s-a făcut rău instant și a mers la baie. A vomitat și abia se putea ține pe picioare. Colega de breaslă a stat cu ea și a încurajat-o să meargă pe scenă. Invitații o așteptau cu sufletul la gură, iar Theo Rose și-a luat inima-n dinți și a reușit să-și facă treaba. Iar prestația ei a fost aplaudată de toată lumea prezentă.

”M-am dus acolo. La început nu dădeam semne așa, că o să mă apuce dracii pe acolo. E și stresul ăla să nu dezamăgești. Am luat o gură de apă și mi-a venit să vomit. Am plecat la baie, cu Alexandra mea după mine. La baie am vomitat și auzeam în cască intro-ul pe care îl cântau băieții”, a povestit Theo Rose în cadrul unui podcast.

Theo Rose a fost infectată cu COVID-19 pentru a doua oară

Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Artista a anunțat pe rețelele de socializare că a fost depistată cu noul coronavirus, pentru a doua oară. Artista a mai avut COVID-19, anul trecut, în noiembrie.

Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Are 22 de ani și a reușit să devină una dintre cele mai apreciate artiste din România. A intrat în competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, sezonul 2 și se iubește cu nepotul lui Nea Marin. În urmă cu puțin timp, Theo Rose a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, pentru a doua oară. Vedeta a făcut public și testul PCR pe care l-a făcut noaptea trecută. Este pentru a doua oară când artista se îmbolnăvește de COVID-19.

„Să vă zic… Am făcut aseară din nou test rapid și ce credeți?! Pozitiv. Am fost la 3 dimineața la Otopeni, la o secție de testare PCR non-stop. Am primit acum rezultatul. Pozitiv. Am mai avut o dată COVID anul trecut, în noiembrie. Vis!”, a declarat Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: