Redactia.ro
Home » Monden » Iubitul lui Theo Rose a fost deranjat de ținutele purtate de artistă în noul videoclip. Cum a reacționat cântăreața

Iubitul lui Theo Rose a fost deranjat de ținutele purtate de artistă în noul videoclip. Cum a reacționat cântăreața

GALERIE FOTO (4) Iubitul lui Theo Rose a fost deranjat de ținutele purtate de artistă în noul videoclip. Cum a reacționat cântăreața

Theo Rose se bucură de un succes colosal în aceste momente. Cu toate acestea, se pare că iubitul ei nu este pe deplin mulțumit de prestația artistei. Tânărul a fost deranjat de unele ținute purtate de aceasta în noul videoclip. 

Iubitul lui Theo Rose a fost deranjat de ținutele purtate de artistă în noul videoclip. Cum a reacționat cântăreața

Theo Rose a lansat de curând o nouă melodie cu Emilian și a prins foarte bine la public, fiindcă în doar câteva zile se află pe primul loc în trending și are deja peste 2 milioane de vizualizări. Cu toate că artista are un succes incredibil, iubitul ei are ceva să-i reproșeze. Se pare că Alex Leonte, tânărul care este alături de frumoasa artistă de câțiva ani este deranjat de unele ținute purtate de aceasta în noul videoclip.

Ținutele purtate de artistă în videoclipul piesei ”De 3 zile nu am somn” ar fi fost prea sexy în opinia iubitului ei. Chiar dacă nu a dorit să comenteze, Alex i-a dat de înțeles cântăreței că a fost oarecum deranjat. Fanii s-au gândit imediat și au întrebat-o pe Theo dacă iubitul ei este gelos și ce părere are despre ținutele sexy purtate de ea în videoclipuri și nu numai. Artista a dezvăluit reacția bărbatului cu privire la noul videoclip.

”Nu mi-a zis săracu’ nimic. Eu când l-am întrebat dacă i-a plăcut videoclipul a zis ”Da, e super”. Am zis și eu ”mulțumesc” și nu am intrat în detalii ca să nu scormoneasc în … știți voi. Mai mergi și pe burtă”, le-a spus Theo Rose fanilor ei, prin intermediul unui InstaStory.

Alex Leonte a fost deranjat de faptul că Theo Rose a purtat rochie de mireasă într-un videoclip

Nu este singurul videoclip problematic în relația celor doi. Se pare că Alex Leonte a mai fost deranjat de ținuta iubitei lui pe care a purtat-o într-un din videoclipurile piselor sale. În primăvară, Theo Rose a lansat o piesă alături de Bogdan de la Ploiești, iar în videoclip era îmbrăcată în rochie de mireasă și se căsătorea cu artistul.

Întrebată de reacția iubitului când a văzut secvențele, cântăreața a dezvăluit că Alex a fost prezent la filmări, dar asta nu înseamnă că i-a făcut plăcere s-o vadă în acea ipostază.

”Prietenul meu era acolo, nu am avut probleme. Nu știu cum o fi fost pentru el să mă vadă așa, în rochie de mireasă, alături de alt bărbat. Poate nu i-a convenit în totalitate, dar nu a vrut să-mi zică. Nu m-am prefăcut că mă mărit cu altcineva ca să-i bat lui în geam. Sunt și un pic cam tânără. Asta încerc să le spun tuturor bătrânilor din familia mea care mă tot zăpăcesc să mă mărit o dată”, a declarat Theo Rose, în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: