Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose se desparte de iubitul ei? Motivul certurilor dintre cei doi: ”Odată am zis că mă mut la sora mea”

Theo Rose se desparte de iubitul ei? Motivul certurilor dintre cei doi: ”Odată am zis că mă mut la sora mea”

GALERIE FOTO (3) Theo Rose se desparte de iubitul ei? Motivul certurilor dintre cei doi: ”Odată am zis că mă mut la sora mea”

Theo Rose a făcut declarații uluitoare despre relația pe care o are cu nepotul lui Nea Mărin! Celebra cântăreață susține că au fost la un pas de despărțire de mai multe ori. 

Theo Rose se desparte de iubitul ei? Motivul certurilor dintre cei doi

Theo Rose nu are nicio reținere când vine vorba de fanii ei. Aceasta este una dintre cele mai sincere vedete din România și vrea să rămână așa în continuarea, astfel că spune absolut totul din viața ei. În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a vorbit despre viața ei amoroasă, declarând că ea și iubitul ei, Alex Leonte, au ajuns de mai multe ori în pragul despărțirii. Cu toate astea însă, cei doi au demonstrat că iubirea învinge și au rămas împreună.

Celebra cântăreață a povestit că odată chiar a fost la un pas de a se muta la sora ei, însă a renunțat la decizie, deoarece nu poate să stea prea mult departe de Alex. Cât despre motivul certurilor dintre ei, Theo Rose a recunoscut că sunt dese, iar cauza ar fi, de cele mai multe ori, faptul că tânărul și-ar lăsa șosetele aruncate la întâmplare prin casă.

Theo Rose se desparte de iubitul ei? Motivul certurilor dintre cei doi: ”Odată am zis că mă mut la sora mea”

”Suntem într-o relație de patru ani. Dacă el n-ar mai exista, eu nu aș ști ce să fac. Mi-ar fi foarte greu o perioadă lungă de timp. Încercări au fost și n-am putut să renunțăm. O dată am zis că o să mă mut la sora mea și nu m-am mutat niciodată, de fapt, nu am putut să dorm nici măcar o noapte fără el. Ne certăm des, pentru că își lasă șosetele aiurea prin casă. Îi zic să și le pună o dată în coșul de rufe”, a spus Theo Rose la o emisiune tv.

Theo Rose este o persoană geloasă

De asemenea, când vine vorba de gelozie, Theo Rose se regăsește. Artista a amintit de o scenă din club, spunând că a avut acest sentiment atunci când o tânără l-a prins de gât pe Alex Leonte și i-a spus ceva la ureche.

Theo Rose se desparte de iubitul ei? Motivul certurilor dintre cei doi: ”Odată am zis că mă mut la sora mea”

”Mai sunt și eu geloasă, cred. S-a întâmplat o dată ceva. Eram la ziua unei prietene într-un club. La un moment dat, s-a ridicat de la o altă masă o tipă, se agață de gâtul lui Alex, i-a zis ceva la ureche și a plecat. Atunci am simțit puțin gelozie, dar am încercat să ascund. Când s-a uitat la mine am fost gen: „ce ți-a zis?”, dar, de fapt, îmi venea să intru sub masă. Dacă vrea să-i fie bine și să mai aibă zile pe acest pământ, bine ar fi să nu mă înșele”, a continuat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: