Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, cu ochii în lacrimi: ”Nu vreți să stiți, e jale!”

Theo Rose, cu ochii în lacrimi: ”Nu vreți să stiți, e jale!”

Theo Rose

Cu două zile înainte de Paști, Theo Rose se confruntă cu momente dificile. Artista, cu ochii în lacrimi, a mărturisit fanilor, pe rețelele de socializare, ceea ce o apasă.

Theo Rose, cu ochii în lacrimi: ”Nu vreți să stiți, e jale!”

Theo Rose a mărturisit fanilor, pe Instagram, că este afectată de răutatea anumitor persoane, deși ar fi vrut să le evite, având în vedere că ține post. Artista a precizat că nu s-a confruntat pe parcursul anului cu atâtea sentimente de răutate, așa cum s-a confruntat în Săptămâna Patimilor.

„Sunt tristă rău. Am încercat să țin post. De 4 zile tot încerc să țin post. Vă spun sincer, în tot anul adunat nu m-am împiedicat de atâția oameni răi, de atâtea răutăți ca în săptămâna asta. Lupta mea cu mine ca să rămân ok, să trec peste toate, să n-am răutăți … nu vreți să știți, e jale!”, a spus, printre lacrimi, Theo Rose, potrivit Spynews.

Theo Rose, lacrimi de durere pe internet. Ce i s-a întâmplat artistei în Săptămâna Mare: „Atâția oameni răi” / VIDEO

Theo Rose: ”Nu vreau să mă prindă Paștele supărată”

Theo Rose a mai dezvăluit că și-a făcut cu greu și bagajul pentru a pleca, în Bucovina la cei dragi. Și pentru că mai sunt doar două zile până la Paști, va face efortul să îi ierte pe cei care i-au greșit.

„Practic, mai am două zile să iert și să trec peste tot, pentru că nu vreau să mă prindă Paștele supărată. (…) Mai și plec în Bucovina, am bagajul făcut, cu familia cu sora mea, cu familia lui Alex, cu prietenii. Gândiți-vă că mi-am făcut bagajul în starea asta. În bagajul meu am doar trenunguri și pijamale. Dacă e ceva de îmbrăcat frumos, o petrecere, eu nu mi-am luat nimic la mine”, a mai povestit artista.

Theo Rose a stârnit în ultima vreme controverse pentru felul cum se afișează cu Bogdan de la Ploiești, un cântăreț din lumea manelelor. Cei doi apar în videoclipurile lor în ipostaze tandre, romantice, care au dat de bănuit că ar avea o idilă. Însă, ambii au negat că ar fi ceva mai mult între ei, decât o colaborare muzicală.

Bogdan DLP & Theo Rose - Vina mea Versuri | Video Oficial

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: