Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, reacție dură pe Internet. Cine a enervat-o pe celebra artistă

Theo Rose, reacție dură pe Internet. Cine a enervat-o pe celebra artistă

GALERIE FOTO (5) Theo Rose, reacție dură pe Internet

Theo Rose, reacție dură pe Internet. Celebra artistă a fost scoasă din minți, astfel că a izbucnit în mediul online. Theo Rose nu a mai ținut cont de nimic și a pus la punct un internaut. Iată care a fost motivul!

Theo Rose, reacție dură pe Internet. Cine a enervat-o pe celebra artistă

Theo Rose, reacție dură pe Internet. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimele luni piesele ei au devenit hit-uri. Theo Rose este mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe șotii. Ei bine, de data asta nu a mai suportat și a răbufnit în mediul online. Artista a arătat că deși este o fire pozitivă și amuzantă, poate fi și dură cu cei răutăcioși. După ce un internaut i-a vorbit urât, Theo Rose a luat atitudine. Vedeta a organizat o sesiune de „întebări și răspunsuri” pe pagina ei de Instagram, iar cu aceastî ocazie, fanii au întrebat-o cum reușește să facă față răutăților. Spre surprinderea tuturor, artista a mărturisit că este înjurată și de copii, nu doar de adulți.

Potrivit acesteia, după ce a fost înjurată de un copil, vedeta i-a spus în glumă că îi va da un „șut în posterior”. Lâsând deoparte acest eveniment, Theo Rose a declarat că a știut de la început cu ce va avea de-a face, de aceea știe cum să reacționeze la răutățile oamenilor. „Fac față pentru că m-am pregătit pentru asta, am știut ce mă așteaptă. Și acum mi-a dat un copil mesaj. Copiii ăștia sunt nebuni. M-a înjurat și i-am zis: „să vezi ce șut în c@# îți dau”. Nici nu-l cunosc, dar așa, ca idee. Le fac față ălora mari, în sensul că mă aștept la orice și mi-ar plăcea să pot să-i apăr pe ăștia mici de la a deveni ăia mari frustrați de mai târziu care să vorbească urâți despre alții și să se comporte grotesc”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Theo Rose a rabufnit in mediul online

Theo Rose, despre nunta cu Alex Leonte

Theo Rose se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Vedeta trăiește o poveste de dragoste alături de ALex Leonte, nepotul lui Nea Marin. Cei doi sunt împreună de patru ani, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Recent, vedeta a vorbit despre nuntă, menționând că marele eveniment ar putea avea loc când vor fi condiții favorabile pentru așa ceva. „E, cu cât mă întreabă lumea mai des, cu atât mie îmi vine să stau mai mult de subiect (nr. nunta). Avem patru ani împreună, suntem ca o familie, ăsta e doar un pas pe care l-am face doar atunci când o să avem condiții bune pentru așa ceva”, a spus Theo Rose.

Theo a povestit ce a atras-o la iubitul ei. Deși nu l-a remarcat imediat, la o altă întâlnire întâmplătoare între cei doi a apărut scânteia și s-au cuplat. ”M-am uitat după el și am zis <<bă, nu e rău nepotul ăsta>> Am văzut un băiat frumos, dansa pe ritm, avea părul mai lung, mi-a plăcut mie. Cum l-am văzut am simțit că <>. După care s-a apropiat și am remarcat că are niște ochi extrordinari de frumoși! A știut să-mi fie alături peste toate păsurile”, a spus Theo Rose.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: