Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit un bucureștean care s-a plimbat cu rolele prin casă. Avocat: „Este o decizie în premieră”

Ce a pățit un bucureștean care s-a plimbat cu rolele prin casă. Avocat: „Este o decizie în premieră”

Ce a pățit un bucureștean care s-a plimbat cu rolele prin casă. Avocat: „Este o decizie în premieră”

Ce a pățit un bărbat din București care s-a tot plimbat cu rolele prin casă și nu numai atât. Iată despre ce e vorba și ce a dus la decizia „în premieră” și „inedită” pentru România, potrivit unui avocat.

Ce a pățit un bucureștean care s-a plimbat cu rolele prin casă și care a deranjat liniștea publică

Poate că mulți dintre noi am avut probleme cu cel puțin un vecin de-a lungul timpului. Iată și situația unui bucureștean, care s-a plimbat inclusiv cu rolele prin casă și a dat muzica tare, fapte care i-au supărat la culme în ultimii trei ani pe vecinii de dedesubt, soț și soție.

Judecătoria Sectorului 1 l-a condamnat pe bărbat să le plătească vecinilor de sub el 10.000 de euro, ca daune morale pentru deranjarea liniștii publice. În timpul orelor de odihnă, se pare că omul se plimba cu rolele prin garsoniera lui și dădea constant petreceri, iar muzica și zgomotul erau, evident, deranjante.

Vecinii care locuiesc dedesubt au încercat mai întâi să rezolve situația pe cale amiabilă, dar vorba aceea, n-au avut cu cine, pentru că ar fi primit la schimb insulte și gesturi obscene, potrivit avocatului Adrian Cuculis, care a reprezentant cuplul reclamant în instanță.

Astfel, din 2019 și până când au decis să recurgă la soluția judecătorească, cei doi soți au făcut 16 reclamații la Poliție, toate soluționate cu amendă pentru deranjarea liniștii publice, potrivit Antena 3 CNN.

„Este o decizie în premieră şi este extrem de inedită, pentru că o instanţă de judecată, după un probatoriu care spun că a fost covârşitor, pentru că aşa am şi reuşit să obţinem această soluţie, l-a obligat pe pârât să plătească 10.000 de euro, defalcat. 5.000 de euro pentru soţ, 5.000 de euro pentru soţie. (…)”.

„Îşi deranja vecinii şi mai mult decât atât, mergea cu rolele prin casă, dacă vă vine să credeţi. Dădea muzica la maximum şi treaba asta se întâmpla din 2019”, a precizat avocatul Adriana Cuculis, menționând că pârâtul locuiește într-o garsonieră, deci daunele reprezintă un procent semnificativ din prețul locuinței.

Ce a pățit un bucureștean care s-a plimbat cu rolele prin casă. Avocat: „Este o decizie în premieră”
Foto: Pixabay
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: