Redactia.ro
Home » Știri » Ce a pățit un taximetrist din cauza unei farmaciste. Totul a început de la o cursă în valoare de 11,50 lei

Ce a pățit un taximetrist din cauza unei farmaciste. Totul a început de la o cursă în valoare de 11,50 lei

Călătoria cu taxiul ar putea deveni un lux pentru români. Proiectul de lege care a trecut de Senat aruncă în aer tarifele

Iată ce a pățit un taximetrist din cauza unei farmaciste. Totul a început de la o cursă în valoare de 11,50 lei pe care taximetristul a acceptat-o fără să știe ce va urma. Bărbatul a dat dovadă de răbdare, deși femeia i-a dat multe bătăi de cap! Iată detaliile!

Ce a pățit un taximetrist din cauza unei farmaciste

Un taximetrist și-a ieșit din fire, după ce clienta sa, o farmacistă pe care a luat-o de la locul de muncă pentru a o duce la domiciliul ei i-a făcut „scandal” pentru că nu avea să-i dea rest la o bancnotă de 500 de lei, în ideea în care cursa costa doar 11, 50 lei. Dialogul dintre ei a devenit rapid viral, deoarece bărbatul a simțit nevoia să împărtășească experiența sa cu internauții de pe rețelele sociale:

Sunt șofer de taxi. Joi. Aproape de miezul nopții. Primesc comandă de la o farmacie. Pret 11 lei 50 de bani. Conduc 3 km. Femeia iese, se așează, mergem. La sfârșitul călătoriei, îmi dă o bancnotă de 500 de lei. Îi spun:

– De ce nu mi-ați zis la urcare? Am fi schimbat pe traseu

– Furnizezi un serviciu, trebuie să ai rest.

– Îmi puteți spune unde putem schimba bani în apropiere?

– N-am nici o idee. Ori îmi dai restul, ori returnează-mi bancnota, că mă grăbesc. „Hai să schimbăm”, zic eu.
– Grăbește-te, că n-am timp de pierdut cu tine. 
Am mers vreo 15 minute, nu schimbau nicăieri. Abia la o benzinărie am găsit să ne schimbe în sute. Am de-alde zece. Îi dau 490, la care doamna declară că nu are nevoie de banii altora și vrea rest 488,50, nu 490.  Mergem din nou, să căutăm gherete non-stop. Am alergat prin tot cartierul. 40 de minute, pentru a finaliza comanda”, a explicat bărbatul pe rețelele sociale, potrivit Cancan.

Taximetristul s-a trezit cu plângere din partea femeii

Bărbatul s-a trezit următoarea zi cu o plângere din partea femeii, iar atunci a luat hotărârea de a-i plăti cu aceeași monedă. Zis și făcut! Taximetristul știa farmacia la care lucra respectiva doamnă, deoarece de acolo a preluat comanda și i-a făcut mai multe vizite în calitate de client, pentru a cumpăra produse ieftine cu bancnote mari:
„A doua zi m-au sunat de la birou și mi-au spus că acea femeie s-a plâns de lipsa mea de rest.
În teorie, are dreptate. Ea este utilizator de servicii. Are dreptul… Dar omenește? Putea să avertizeze în aplicație că are o hârtie de 500. Ei bine, nu ai facut-o – spune-mi pe traseu … Nu mai spun că lucrează într-o farmacie și, cu siguranță, are mărunt acolo. Legal, are dreptate. Trebuie să mă ocup de schimb. Aceasta este durerea mea de cap, obligația mea.
Acum nu mă mai trezesc la 7:50, ca înainte, pentru a fi la serviciu la 9:00. Mă trezesc la 7:00 ca să ajung la timp la farmacie la 8:00. Această femeie lucrează acolo 2 cu 2. Vineri și sâmbătă sunt zilele ei libere. Duminică dimineață ne întâlnim la aceeași farmacie. Am cumpărat un acid ascorbic cu 1 leu 73 de bani. Am plătit cu o bancnotă de 500 și, în ciuda indignării ei, am obținut restul, 498 de lei si 27 de bani. Azi dimineață am venit pentru 2 paracetamoale, dar cu 100 (sunt totuși taximetrist). Mi-a spus de la ușă că nu mă servește. Am ajuns la manager, am așteptat-o, a sosit, i-am descris situația, iar gagica s-a dus să schimbe banii. Astept cu nerabdare să se facă joi”, a mai dezvăluit taximetristul pe rețelele de socializare, conform sursei citate.
Sursa foto: Stock.adobe.com

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: