Redactia.ro
Home » Monden » Ce a preparat de mâncare mama Geta pentru nunta lui Iancu Sterp. Așa își va întâmpina invitații: „Chiar dacă a fost muncă…”

Ce a preparat de mâncare mama Geta pentru nunta lui Iancu Sterp. Așa își va întâmpina invitații: „Chiar dacă a fost muncă…”

GALERIE FOTO (2)

Pregătirile sunt în toi pentru nunta lui Iancu Sterp! Evenimentul va avea loc duminică, 27 octombrie, dar până atunci, mama și surorile lui s-au apucat de pregătit bunătăți culinare. Mama Geta și fetele sale, Ileana și Getuța, muncesc de zor pentru ‘nunta anului’. 

Pe 20 octombrie, Iancu Sterp și Denisa Coțolan s-au cununat civil. Peste doar o zi, cei doi vor face cununia religioasă, iar mama Geta așteaptă nunta cu sufletul la gură. Cum era de așteptat, Mama Geta se pregătește ca la carte pentru evenimentul major.

Mama Geta, pregătiri în toi pentru nunta fiului său

Pe social media, Mama Geta le-a arătat tuturor că este ajutată de fiicele sale, Ileana și Getuța. Femeile au muncit mult, pentru că vor ca totul să iasă minunat la nunta lui Iancu Sterp.

Din meniu nu vor lipsi chifteluțele la ceaun și șnițelele. Getuța a explicat că toate bunătățile sunt pregătite special pentru invitații care vor ajunge la ei acasă. Cele trei s-au pus pe treabă și au aranjat ai multe platouri cu mâncare tradițională românească.

„Chiar dacă a fost muncă, eu și mama am făcut cu drag, pentru oamenii care vin la noi acasă, să mănânce câte ceva până seara când ajung la restaurant! Din păcate… ne-am obișnuit să comandăm și să nu ne mai murdărim bucătăria, să nu ne mai ostenim. De ce oare? Mai de mult, se făcea mâncare pentru toată nunta. Veneau toate femeile din sat la ajutat. Aduceau fiecare ce aveau. Era totul perfect”, a scris Getuța Sterp, pe Instagram.

nunta iancu sterp
foto: instagram

Sunt așteptați în jur de 400 de invitați

Iancu Sterp și Denisa Coțolan vor avea petrecerea de nuntă în același local unde a făcut nuntă și Getuța. ​„Am sunat pentru Iancu la sala unde au făcut Getuța și Ileana nunta. Duminică, pe 27, e nunta, iar noaptea, pe 28, îi cântăm «La mulți ani!», că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții.

Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O să cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprise, dar nu le pot spune”, a spus mama Geta, în cadrul unei emisiuni.

Mama Geta este extrem de încântată și emoționată pentru acest eveniment din familia lor, mărturisind că nunta lui Iancu este pentru ea un moment unic, mai încărcat de emoție decât celelalte nunți ale copiilor săi.

„Sunt atât de fericită, sunt în al nouălea cer, zici că sunt eu mireasa. Mă simt atât de împlinită, pare că am făcut totul pe pământul ăsta. A venit ziua în care mi-am văzut toți copiii căsătoriți. Aștept cu atâta emoție nunta lui Iancu, nicio nuntă nu a fost cu așa emoție. Am sunat pentru Iancu la sala unde a făcut Getuța si Ileana nunta.

Duminica pe 27 e nunta, iar noaptea pe 28 îi cântăm la mulți ani, că e ziua lui. Eu i-am stabilit lui Iancu data nunții. Sunt 400 de persoane invitate la nuntă. O să răsune curtea de muzică, să se audă că se însoară Iancu cel frumos. O sa cânte Culiță la nunta lui Iancu și o să mai fie surprize, dar nu le pot spune”, a mai spus mama fraților Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: