Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a primit un român de mâncare la all-inclusive în Bulgaria. A rămas dezamăgit când a văzut meniul de pe masă

Ce a primit un român de mâncare la all-inclusive în Bulgaria. A rămas dezamăgit când a văzut meniul de pe masă

Diferența dintre All-Inclusive și Ultra All-Inclusive. Cât de exclusivă poate fi vacanța ta

Sezonul estival s-a cam terminat, dar poveştile au rămas. Românii, ca şi în anii precedenţi, au preferat să meargă în Bulgaria şi în Grecia.

Însă, după cum spune o vorbă veche, la pomul lăudat să nu te duci cu sacul.

Dezamăgit de oferta culinară de la micul-dejun

În ciuda așteptărilor mari, un turist român a ales să plece în concediu în Bulgaria, însă întreaga experiență i-a lăsat un gust „amar”. Turistul nostru a avut parte de o surpriză în momentul în care a mers să ia micul dejun. O surpriză nepplăcută.

Ce au pus bulgarii pe masă? Roșii, castraveți, șuncă, brânză, măsline și fursecuri, cam atât a primit de mâncare la un restaurant din Bulgaria.

În comparație cu opțiunile de la alte hoteluri din Bulgaria, selecția a fost una sub standarde și indecvată pentru un restaurant cu pretenții, susţine românul, care a regretat că a ales hotelul respectiv din Bulgaria.

Alţi români au mers pe Valea Prahovei

Dar au fost români care au preferat şi muntele, mai ales pe Valea Prahovei. În mod special, weekendurile au contribuit, în perioada iunie-august 2023, la atingerea unui grad de ocupare de peste 80% în principalele localități turistice din această zonă, arată datele INS, menționate de APDT Prahova.

În luna iunie 2023 comparativ cu luna iunie 2022, sosirile și înnoptările în structurile de primire turistică cu funcţiuni de cazare, inclusiv apartamente și camere de închiriat din judeţul Prahova, au înregistrat creșteri cu 11,2%, respectiv cu 9,7%, ne anunţă INS.

În general, astă-vară, românii au preferat să achite serviciile cu Revolut. Utilizatorii Revolut au făcut aproape 16 milioane de plăți (13x față de 2020 și +74% față de 2022), iar numărul mediu de tranzacții per client a crescut la 25 (vs. 17 în 2020 și 22 în 2022). Suma totală cheltuită a crescut cu 63% în 2023 față de 2022[1] și de 10 ori față de anul 2020, depășind 340 milioane euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: