Redactia.ro
Home » Monden » Ce a purtat Gabriela Cristea la petrecerea fiicei sale. Micuța Victoria a împlinit 4 ani

Ce a purtat Gabriela Cristea la petrecerea fiicei sale. Micuța Victoria a împlinit 4 ani

GALERIE FOTO (2) Ce a purtat Gabriela Cristea la petrecerea fiicei sale. Micuța Victoria a împlinit 4 ani

Fiica Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a împlinit 4 ani. Prezentatoarea TV a ales o ținută deosebită pentru a o sărbători pe micuta Victoria. 

Ce a purtat Gabriela Cristea la petrecerea fiicei sale. Micuța Victoria a împlinit 4 ani

Bella Victoria Margot, fetița Gabrielei și a lui Tavi Clonda, a împlinit 4 ani, iar cu această ocazie, părinții i-au organizat o petrecere pe cinste. Vedeta a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant pentru micuța ei.

Cei doi părinți mai au o fetiță, pe Iris. Gabriela Cristea s-a chinuit să rămână însărcinată și a cheltuit enorm pe fertilizări în vitro până și-a văzut visul cu ochii.

”Victoria, 4 ani! Dooomneeee, când au trecut? Acum 4 ani am trăit unul din cele mai intense și emoționante momente din viață, unul din momentele acelea de le numeri pe degetele de la o mână și mai rămân degete de numărat. De acolo am tras linie și viața mea e ALTCEVA. Îmi aduc aminte că era slăbuță, dar lungă, a tras un țipăt ca să afle toată lumea că a venit pe lume, iar doamna doctor a exclamat «avem o balerină cântăreață». Tavi se învârtea în jurul ei mândru și emoționat că ieșise totul mai bine decât ne-am gândit. Era așa de dornic ca totul să fie perfect, încât cred că i-a spus doamnei doctor cam de 20 de ori că ne așteaptă chitul de celule stem la spital”, a scris Gabriela Cristea pe contul de Instagram postând un video emoționant de la ziua fetiței ei.

Ce a purtat Gabriela Cristea la petrecerea fiicei sale. Micuța Victoria a împlinit 4 ani

Vedeta a ales să poarte pentru a o sărbători pe micuța Victoria, o ținută casual. Îmbrăcată cu o pereche de jeanși de un albastru închis, un sacou roz și un tricou alb cu imprimeu, soția lui Tavi Clonda s-a bucurat de momentele cu fiica sa. Se pare că tricoul nu a fost ales la întâmplare, căci atât, ea cât și Tavi au purtat un tricou pe care scrie ”MAMI” și ”TATI” și au desenetate semnul de la baterie descărcată, detaliu care arată că cele două le mănâncă le consumă toată energia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la spital

Gabriela Cristea este o mamă grijulie și iubitoare și vrea ca cele două fetițe ale ei și ale lui Tavi Clonda să nu ajungă să aibă vreodată probleme de sănătate. Frumoasa prezentatoare TV a dezvăluit că a făcut un obicei din a merge la medicul pediatru cu cele mici, chiar dacă acestea nu dau semne de vreo boală, deoarece spune ea că își dorește să prevină decât să trateze.

Gabriela Cristea a postat pe rețelele ei sociale o poză cu cele două din fața unui spital și le-a mărturisit internauților curioși motivul. Fanii o întreabă mereu de ce ajunge atât de des la spital cu cele două, drept pentru care Gabriela Cristea a povestit că vrea să prevină orice problemă de sănătate care ar putea apărea în viața copiilor ei. Ea subliniază faptul că este foarte încântată de doctorul pediatru la care merge, pentru că aceasta a reușit să le facă pe Victoria și pe Iris să nu le mai fie frică să meargă la medic.

„Stiu ca ma intrebati mereu de ce merg atat de des cu fetele la medic. Raspunsul este simplu: pentru ca vreau sa previn, nu sa tratez. Prefer sa mergem cu zambetul pe buze la pediatru, iar doamna doctor este atat de rabdatoare si are atata energie, incat reuseste sa le faca fata cu succes celor doua motoare turbo, Victoria si Iris. Victoria este mai panicata un pic dar se relaxeaza cu doamna doctor. Chiar e un super medic pediatru si un super personaj de om. Nu mergem atât de des la medic, dar cred ca nu trec mai mult de 5-6 luni intre consultatii. Acum vom merge in octombrie pentru ca mai are Victoria de facut un vaccin impotriva hepatitei si tot atunci facem si consultul de rutina”, a fost mesajul Gabrielei Cristea la poza publicată cu cele mici din fața spitalului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini