Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea și Tavi Colen au avut o relație în tinerețe! Cum au fost surprinși cei doi în centrul vechi

Gabriela Cristea și Tavi Colen au avut o relație în tinerețe! Cum au fost surprinși cei doi în centrul vechi

Gabriela Cristea și Tavi Colen au avut o relație în tinerețe! Cum au fost surprinși cei doi în centrul vechi

Numele de Tavi a urmărit-o pe Gabriela Cristea. Se pare că vedeta a avut o relație în tinerețe cu Tavi Colen, solistul trupei Talisman. 

Gabriela Cristea și Tavi Colen au avut o relație în tinerețe! Cum au fost surprinși cei doi în centrul vechi

Gabriela Cristea a fost atrasă de numele Tavi, iar acest lucru ne-o dovedește chiar ea. Prezentatoarea TV este căsătorită cu Tavi Clonda, alături de care are și două fetițe minunate și o căsnicie strânsă și fericită. Cu toate acestea, se pare că a mai existat încă un Tavi în viața ei, și anume, Tavi Colen, solistul trupei Talisman.

Vedeta ar fi avut o relație de scurtă durată un alt Tavi. Este vorba despre Tavi Colen, fost solist al trupei Talisman, care era în mare vogă în 1999, atunci când cei doi ar fi fost surprinși împreună, într-o postură destul de apropiată. La vremea aceea, Gabi Cristea avea 25 de ani și nu apucase să pozeze încă în Playboy, însă înnebunea bărbații cu aparițiile ei pe micul ecran.

La vremea aceea nu prea existau publicații online în România, așa că eventuale fotografii cu cei doi împreună ar mai putea fi găsite doar prin vreun sertar prăfuit al unei arhive de ziar. Totuși există o sursă destul de credibilă care relata, în urmă cu 5 ani, despre eventuala idilă a celor doi dar și despre o relație la fel de uitată, cea cu grecul Dimitris.

”De-a lungul timpului (Gabriela Cristea, n.r.) şi-a schimbat de mai multe ori locul de muncă, dar şi starea civilă. Ea a intrat în atenţia presei în 2000, când a pozat în cele mai sexy ipostaze, în revista destinată bărbaţilor. Fotografiile fiind „dintre cele mai curajoase şi dezinhibate”. În 1999, existau bârfe că Gabriela s-ar fi consolat cu Tavi Colen, asta după ce a fost surprinsă plimbându-se braţ la braţ cu artistul prin Centrul Capitalei. Dar se pare că idila a fost mai scurtă decât o ploaie de vară. În 2004, vedeta petrecea clipe de neuitat cu Dimitris Pelopones”, scria antena3.ro în 2016.

Gabriela Cristea încă se judecă cu fostul ei soț decedat

Gabriela Cristea și Marcel Toader a fost căsătoriți timp de 5 ani de zile. Finalul mariajului lor a fost plin de scandal, însă ulterior cei doi și-au refăcut viața. Totul părea să se fi liniștit, însă fostul soț al prezentatoarei a decedat în urmă cu doi ani, iar totul abia atunci începea!

Acum, se pare că pe soția lui Tavi Clonda o urmărește trecutul din urmă. În urma relației dintre cei doi au rămas câteva procese nerezolvate, iar acum Gabriela Cristea a fost obligată, în instanță, să predea autoturismul fostului soț. Timp de 10 ani, aceasta s-a folosit de mașina rămasă după moartea celui care i-a fost partener 5 ani, acum, vedeta trebuie să o returneze. Administratorul judiciar al firmei lui Marcel Toader a chemat-o însă în instanță, somând-o să returneze autoturismul, care era bun al companiei, notează Wowbiz. În cazul în care vedeta nu accepta să retuneze automobilul, aceasta trebuia să plătească o amendă usturătoare.

”Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oraș. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: