Redactia.ro
Home » Monden » Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Soția lui Tavi Clonda le-a spus fanilor ce se întâmplă cu ea

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Soția lui Tavi Clonda le-a spus fanilor ce se întâmplă cu ea

GALERIE FOTO (4) Gabriela Cristea are probleme de sănătate

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Se pare că ghinioanele se țin lanț de familia Clonda. După ce fiica sa cea mare a ajuns la spital cu febră, acum Gabriela Cristea se confruntă chiar ea cu probleme de sănătate. Recent, prezentatoarea tv le-a spus fanilor ce se întâmplă cu ea.

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Soția lui Tavi Clonda le-a spus fanilor ce se întâmplă cu ea

Gabriela Cristea are probleme de sănătate. Prezentatoarea tv s-a confruntat cu numeroase probleme în ultima perioadă. După ce fiica ei mai mare, Victoria a ajuns la urgențe cu febră, Gabriela Cristea le-a spus fanilor săi că se confruntă și ea cu probleme de sănătate. În urmă cu câteva ore, prezentatoarea tv a postat un clip video pe Instagram în care a apărut cu masca de oxigen pe față. Din fericire, problema nu este gravă. Moderatoarea de la Antena Stars a căpătat o răceală zdravănă, ajungând să facă aerosoli acum, la fel ca fiicele ei. „Pe principiul oamenii șmecheri răcesc vara, eu am o ușoară răgușeală și fac niște aerosoli. Am început săptămâna cu bine. După ce fac aerosoli o să mă și odihnesc jumătate de oră și după plec la studio. Stați liniștiți, că pot să vorbesc foarte bine și mă rezolv imediat cu aerosoli. Fac și eu aerosoli și copiii ca să fim așa „în tandem” cu toții, să nu cumva să nu facem lucrurile împreună”, a spus Gabriela Cristea, recent, pe Instagram.

Gabriela Cristea probleme de sanatate

În ceea ce privește starea de sănătate a fiicei sale, Victoria, Tavi Clonda a spus că este bine și se află sub tratament. „Gabriela era la emisie. Am rămas cu amândouă acasă și când am văzut 39, 9 am chemat salvarea, pentru că m-am panicat. Eu am făcut tot ce se putea… spaima a fost groaznică pentru că nu scădea sub 38,8. Am dus-o la spital, au rămas internate. Au făcut analize și a fost o laringită virală, deci nu a necesitat antibiotice. Acum este mai bine Victoria, este ținută sub control. Are un tratament, la fel și Iris. E haos. Fiecare are tratamentul ei”, a spus artistul.

Gabriela Cristea a vrut să-și ducă fiica cea mică la psiholog

Tavi Clonda și Gabriela Cristea și-au construit o familie extrem de frumoasă, având împreună două fiice minunate, Victoria și Iris. În urmă cu câteva luni, prezentatoarea tv declara că fiica lor cea mică se confruntă cu o problemă pe care ei nu știau cum să o gestioneze. Conform acesteia, Iris se dezbracă pe timpul nopții, motiv pentru care s-a gândit să o ducă la psiholog. „De ceva timp, nu știu care e faza, dar Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții. Nu știm ce să facem. Am întrebat doctorii și au zis că o să îi treacă. Dar când te trezești dimineața este dezbrăcată.Nici nu știm cu ce să mai îmbrăcam patul, pătuțul. Cred că trebuie să îi și schimbăm pătuțul”, a spus Tavi Clonda.

În 2020, prezentatoarea tv a vorbit și despre un al treilea copil cu Tavi Clonda. Gabriela Cristea a declarat că își mai dorea să mai aibă doi copii. „Mi-am dat seama că lucrurile nu sunt chiar atât de complicate pe cât par. Probabil că dacă aș fi avut măcar cu 5 ani mai puțin și n-am fi trecut prin această criză, lucrurile ar fi fost mult mai simple”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: