Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda, la un pas să-și piardă o mână, după ce s-a bătut cu un bărbat pentru fosta sa iubită

Tavi Clonda, la un pas să-și piardă o mână, după ce s-a bătut cu un bărbat pentru fosta sa iubită

Tavi Clonda s-a batut cu un barbat pentru o femeie

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, a avut parte de o întâmplare, în trecut, care cu siguranță l-a marcat. Artistul s-a bătut cu un bărbat pentru fosta sa iubită și a fost la un pas de a-și pierde mâna. Mama cântărețului a relatat totul!

Tavi Clonda, la un pas să-și piardă o mână, după ce s-a bătut cu un bărbat pentru fosta sa iubită

Pe când avea 20 de ani, Tavi Clonda a fost înșelat de iubita lui de la acea vreme, iar când a prins-o ”într-o poziție indecentă” cu un bărbat, artistul s-a luat la bătaie cu acesta. Încăierarea a fost una dură, deoarece Tavi Clonda a ajuns la spital, iar medicii au fost la un punct de a-i tăia brățul, a mărturisit soacra Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda s-a bătut cu un bărbat, din cauza unei femei, și s-a ales cu grave probleme de sănătate: "Era să-l pierd" | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Foto: Tavi Clonda și Elena Clonda, mama lui

„Era de 20 de ani el și a fost la mare. Avea o prietenă din liceu. Atunci am avut un moment de cumpănă, când el a pățit un accident la mână. A trebuit să ajungă la spital (…) I-a tras un pumn la un tip. Aia nu s-a mai întâmplat niciodată. El nu e bătăuș, nu a fost niciodată, dar la 20 de ani….(…). A văzut-o într-o poziție indecentă cu acel tip și s-a enervat”, a povestit Elena Clonda, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars.

Mama lui Tavi Clonda: ”A făcut infecție, era să-l pierd atunci”

Elena Clonda s-a temut la acea vreme că-și va pierde fiul, din cauză că a făcut infecție la braț, la care a fost operat de două ori.

L-au dus în Constanța, dar medicii l-au tratat cu indiferență acolo. L-au cusut numai pe deasupra, dar el avea tendonul rupt. (…) A durat foarte mult refacerea. A făcut infecție, era să-l pierd atunci. Și acum știu cum stătea, numai cu fructe. Nu suporta nimic. Avea temperatură foarte mare. Când îl vedeam acolo în pat…. Două operații a avut’, a mai spus soacra Gabrielei Cristea.

Elena Clonda a mai trecut și prin alte momente dureroase, care au afectat-o. Are un gol în suflet, după ce și-a pierdut soțul, tatăl, mama și un frate.

„În suflet a rămas un gol, că nu mai e soțul. (…) Ce pot să spun despre tata? Cred că e undeva Sus, acolo, și veghează chiar și în momentul de față. Pe mama am iubit-o. Tata a murit la 60 de ani. Au fost multe probleme. Am construit căsuța, lucra la CFR. Am mai avut un frate care la 30 de ani a murit. Aveam 25 de ani, abia mă căsătorisem’, a povestit cu altă ocazie mama lui Tavi Clonda.

Cum s-a cunoscut Tavi Clonda cu Gabriela Cristea

 În prezent, Tavi Clonda este căsătorit cu Gabriela Cristea. Împreună au două fiice: Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Ei s-au cunoscut pe platourile de filmare de la emisiunea ”Te vreau lângă mine”.

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț sa porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis – Am poftit la rochia ta. Iar eu m-am șocat și am zis – Cum îndrăznește să spună așa ceva? – , dar nu m-am exteriorizat.După care m-am gândit dacă se dă la mine. Și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit.”, a spus Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: